2014. szeptember 3., szerda

Távirányítós katica, és méhecske - Jelenlegi ára: 3 590 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Távirányítós katica vagy méhecske - Tündérországból
A kislány a verandán ült, és a távirányítós autójával játszó kisfiút nézte, miközben arról ábrándozott, de jó lenne, ha lányokra is gondolnának a játékgyártók.
Hiszen Ő is ügyesen tudná irányítani, csakhogy sosem szerette az autókat, és különben is - gondolta, egy lánynak túl gyors is az ilyen játék…
A jótündér meghallotta a kislány gondolatait, és két legkedvesebb barátjával, a méhecskével és a katicával, egy gondolatzsákban, egyenesen a játékgyár igazgatójáig vitette őket.
Épp időben érkeztek, hogy az ébredező igazgató feje fölött nyissák ki a gondolatokat rejtő zsákot, aki a két kedves látogató láttán jókedvűen, ébredt aznap , az első gondolata pedig az volt, hogy ideje lenne megörvendeztetni a lányokat, valami igazán kedves játékkal...
Szerencsére, bonzo jóbarátja a játékgyáros, ezért most féláron szerezheted be gyermeked új barátját, a távirányítható méhecskét, vagy katicát.
Kezelése egyszerű, ezért a legkisebbek is örömüket lelik benne, de kortól, nemtől függetlenül, bárkit, képes rabul ejteni.
Az igazi társaihoz hasonlóan, ízelt lábakon lépeget, és előre - hátra - jobbra - balra, tehát minden irányba képes mozogni, amit egy farönkbe épített távszabályzóval segítségével irányíthatsz.
Technikai információk:
- 4 csatornás vezérlés
- Töltési idő: 25 perc
- Működési idő, egy feltöltéssel 20 perc
- Töltés: a mellékelt usb kábel segítségével, bármilyen számítógépről, usb aljzatról, vagy átalakító segítségével 220v-ról
A távirányító 6 x AA elemmel működik (nem a csomag része)
Eredeti ár: 8 590 Ft
Akciós ár:
3 590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 3 590 Ft

Az aukció vége: 2014-09-23 23:32
. Távirányítós katica, és méhecske - Jelenlegi ára: 3 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése