2014. szeptember 25., csütörtök

Dension Car Dock for iPhone 5S 5C 5 aktív autós... - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Állapot:  újszerű
Megjegyzés: Az iPhone 5 / 5s készülékkel való használathoz nem szükséges az AppStore-ból letölthető alkalmazás.
Car dock for Smartphone, ami kompatibilis az iPhone 5-el?  Igen.
 A dobozban található lightning -micro USB adapterrel tölt, tart, zenél, kihangosít, navigál, az autóhifin keresztül.
Bármilyen autója is legyen, működik!  
ZENÉL.  Okostelefonján tárolt, vagy streamelt bármely audio tartalmat ( zene, webradio, video, játékok hangja, stb. ) az autója hangszóróin át hallgathat.
KIHANGOSÍT.  Telefonáljon biztonságosan kéz nélkül,  az autó hangszóróin keresztülkihangosítva! A VoIP telefonálást (pld: Skype, Viber, Vonage stb) is képes kihangosítani, így költséget spórol meg Önnek!
NAVIGÁL.  Okostelefonjára telepített navigáció hangutasításait is autója hangrendszerén át hallhatja, miközben a horizontális és vertikális irányok közötti váltás csak egy mozdulat műve.
TÖLT.  A beépített micro USB csatlakozóval tölti ezzel a szabvánnyal szerelt okostelefonját. ( Más csatlakozója van? Sebaj, kínálunk opcionális átalakítókat is! )
TART.  Szabadalmaztatott, flexibilis mechanikája bármilyen helyzetben megtartja telefonját akár a szélvédőre, akár a műszerfalra rögzítve! Még egy imbusz csavarkulcsot is beépítettünk, hogy mindig kéznél legyen, ha annak csavarjait lazítani, vagy feszíteni szeretné! Görgessen listákat függőlegesen, vagy nézze a navigációt vízszintesen? Egy mozdulat.
PLUG & PLAY.  Bármikor átteheti másik autóba, kis méreténél és autótól független képességeinél fogva. Több autót használ? Külföldre utazik? Autót bérel? Autót cserél? Mindezen esetekben tökéletes megoldást kínál a Car Dock for SmartPhone.
AKÁR ZSEBBOL IS.  Az alkalmazott technológia szerint telefonját akár be sem kell helyezze a tartóba, Bluetooth-on keresztül az mégis képes ugyanúgy kommunikálni autója rádiójával, mintha fizikailag is csatlakoztatná.
Hogyan kapcsolódik az autórádióhoz?  Kétféleképpen lehetséges. Amennyiben van AUX bemenete autórádiójának, úgy a csomagban található kábellel ehhez kell csatlakoztatnia. Amennyiben nincs, úgy a Dension által fejlesztett HPST technológia az autó saját vezetékhálózatán keresztül képes eljuttatni a frekvencia modulált jeleket az autórádió antenna bemenetére, a szivargyújtó csatlakozón keresztül. Ennek a megoldásnak a segítségével, mint egy rádióadót tudja hallgatni a telefonjáról érkező valamennyi hangot. Válasszon ki egy üres frekvenciát az autórádión, majd ugyanazt a frekvenciát kell beállítania a Car Dock for SmartPhone-on is okostelefonja billentyűzete segítségével! Gyerekjáték, mégis működik!
A legjobb mi telefonjával történhet !  
"Bónusz": nem csak telefonról játszhat le zenét segítségével autójában, de tablet , vagy notebook számítógépéről, sőt minden Bluetooth ( HSP+A2DP) képes eszközről és azok sokan vannak...



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 10:06
. Dension Car Dock for iPhone 5S 5C 5 aktív autós... - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése