2015. február 18., szerda

Total Pillow nyak és testpárna - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

TOTAL PILLOW nyak- és testpárna
1590Ft
A Total Pillow párna egy innovatívabb egészségügyi és terápiás párna. Szabadalmaztatott rögzítő technológiája révén megtartja a test melegét és formáját egész éjjel. Enyhíti a nyomást és ellensúlyozza testünk főbb pontjait. Belseje tele van mikro-gyöngyökkel, ami enyhíti a feszültséget, lazító és stresszoldó hatású, anyaga mikroszálas, elasztikus, páratlan kényelmet nyújt.
Egyedi formája és flexibilis kialakítása hihetetlenül sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé: használható utazáshoz, munkahelyen, otthon vagy a mindennapokban ülő- vagy székpárnának, nyakpihentetőnek, fejtámlának, derék- vagy lábtámasznak, és így tovább. Bármilyen testrészen kiválóan alkalmazható relaxációs és terápiás céllal egyaránt!
Puha, kényelmes, rugalmas, ergonomikus kialakítású, így egyetlen mozdulattal könnyen testre szabható és szinte bármilyen formára átalakítható a célnak megfelelően.
A termék súlya: 770 g
Alkalmazható:
* ülőpárnaként: előadásokon, koncerteken, sátorozás alkalmával, utazás során vagy csak tévénézés közben, * relaxációhoz: pihenéshez, alváshoz, stesszoldáshoz párnaként, javítja az alvás minőségét és a testtartást, * fájdalomenyhítésre terápiás célzattal: megtámaszthatja vele a fejét, a nyakát, a gerincét, teheti a válla alá, vagy fájós térdei közé is, * feszültségcsökkentésre: irodában, munkahelyen, ülőmunka során, számítógépezéshez vagy vezetés közben hát- és deréktámaszként, ill. lábtámaszként is ideális, * utazási komfort kiegészítő: hosszú utazások, túrák, repülő utak során nélkülözhetetlen útitárs, ráadásul könnyen elfér egy kisebb hátizsákban vagy bármilyen bőröndben.
Nézd meg a többi termékemet is!!!    



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2015-03-10 15:50
. Total Pillow nyak és testpárna - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése