2014. november 21., péntek

Gésa golyó , kéj golyó - Jelenlegi ára: 3 090 Ft


- Hüvelyi és anális használatra alkalmas, gésagolyók hölgyeknek.
- Két gésagolyóból álló eszköz.
- A golyók belsejében súly található, ezeknek a "rezgő" golyóknak köszönhetően minden mozdulat egy erotikus élmény lesz.
- A rajta látható fehér szín, az nem csak minta, hanem enyhe bemélyedés is a nagyobb stimulációért.
 
Garanciával, villámgyors szállítással: Természetesen 100% diszkrécióval!
És, hogy ez miért és mire jó?
A kéjgolyók használhatók a hüvely-izomzat fejlesztésére és orgazmus-készség növelésére, emellett nőgyógyász is ajánlhatja pl. inkontinencia kezelésére.
A kéjgolyók más néven hüvelysúlyok, használhatóak együttlét közben, nem csak az orgazmus kiváltására, hanem az izmok erősítésére, az idegpályák jobb működtetésére és a kéjérzet fokozására is. Első használatra egyszerűbb típust ajánlott választani. Higiéniai szempontból fontos hogy tartós anyagból készült kéjgolyót válasszunk. A kéjgolyókat síkosítóval kell felhelyezni (szárazon kényelmetlen lehet). Első használatkor új érzést tapasztalhatunk hiszen a benne lévő súlyok mozognak, amelynek köszönhetően úgy érzékeli szervezetünk, mintha valami ki akarna csúszni. A testünk akaratlanul és automatikusan rászorít, és arra sarkalljuk a szervezetünket, hogy ellenálljon és megtartsa a súlyt. Első körben izomerősítés céljából elég csak felhelyezni a golyókat, nem kell bonyolult mozgásformákat és gyakorlatokat végezni, hiszen az egyszerűség nagyon fontos és hasznos is. A tartós eredmény elérése érdekében adjunk időt magunknak (legalább 2 hónapot)
Milyen méretűt és formájút ajánlunk?
A közhiedelemmel ellentétben a kezdők részére a nagyobb méretű golyókat ajánljuk, hiszen az elgyengült izomfalat elsősorban erősíteni kell. Amikor elértük azt a szintet hogy a megerősödött izomzat már a képes a golyót megtartani, akkor térhettünk rá a kisebb kéjgolyók alkalmazására. Gömb és tojásdad formáló kéjgolyókat ajánljuk. A gömb formájú egyetlen hátránya, hogy az csak két pontban feszíti meg a hüvelyt, amíg a tojásdad formájú golyó hatására a gyűrűs izomzat könnyebben mozgatható.
Becsülettel, Extra diszkrét csomagolással és szállítással.
MINDEN TERMÉKÜNK RAKTÁRON VAN,  CSAK LE KELL VENNI A POLCRÓL,  AZONNAL SZÁLLÍTUNK!
DISZKRÉCIÓ ? : Cég vagyunk, de a csomagot magánszemélyként adjuk fel, tartalom megjelölés nélkül, stabil dobozban, tehát még a csomag alakja sem utal semmire. A posta sem tudja, hogy mit visz.
GARANCIA ? : Minden termékünkre 6 hónap teljes garanciát adunk. A 6 hónap alatt meghibásodik a termék, azonnal cseréljük, vagy 100%-ban levásárolható a vételár, vagy ha már nem tudjuk pótolni: visszautaljuk a vételárat!



Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Az aukció vége: 2014-12-11 13:40
. Gésa golyó , kéj golyó - Jelenlegi ára: 3 090 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése