2014. szeptember 30., kedd

L-es Philip Russel farmernadrág - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Jó fazonú, jó állapotú, elején gombos.
665g.
Ajánlott postaköltség : 955Ft.
Gyakran töltök fel termékeket 1Ft-ról minimál ár nélkül, de a többi árum között is érdemes körül nézni az igen kedvező árfekvés miatt! Ha van egy ajánlatod tedd meg és meglátom, hogy mit tehetek! Ha egyszerre több dolgot vásárolsz, akkor pedig megállapodhatunk még kedvezőbb árban is! Természetesen van lehetőség gyűjtögetésre, de ezt kérlek, hogy jelezd felém, ilyenkor egyben postázom a termékeket, így könnyedén spórolhatsz akár több száz forintot is a postaköltségen!
Ha bármilyen kérdés felmerülne tedd fel bátran, szívesen válaszolok rá!
Vásárlás után kérlek, hogy vedd fel velem e-mail-ben a kapcsolatot-az e-mail címemet a Vatera által küldött értesítőből fogod megtudni-ha nem történik meg a kapcsolatfelvétel a részedről, akkor majd én foglak keresni!   Ha a fizetéssel adódna valamilyen problémád, akkor is fordulj hozzám bizalommal! Szerintem mindent meg lehet beszélni és elég rugalmas vagyok, de persze azért nem a végtelenségig! Ha valaki 1 hónapon belül nem veszi át a megvásárolt terméket, akkor az árut negatív értékelés mellett újra meghírdetem! Nem szeretek semleges értékeléseket osztogatni, negatívakat pedig pláne nem, ezért arra kérlek, hogy ha valami problémád lenne a vásárolt termékkel, akkor Te se így járj el, hanem inkább jelezd felém, biztosan találunk valamilyen megoldást!
A szállítás történhet személyes átvétel folytán- amire elsősorban a XIX. kerületben van lehetőség, szinte bármely előre egyeztetett időpontban- de esetleg más helyszín is szóba jöhet egyéni megbeszélés szerint! Természetesen postázom is a vásárolt árut, elsősorban az ajánlott postázási módot részesítem előnyben, de a vásárló kérésére simán is feladom a terméket, de az így feladott áruért nem tudok felelősséget vállalni! A törékeny termékeknél is inkább a személyes átvételt preferálom, vagy ha arra nem lenne mód, akkor inkább az egyedileg kezelt csomagként való postázást, különben nem tudok azért felelősséget vállalni, hogy az áru épségben oda ér, hiába csomagoltam be gondosan! Utánvéttel nem postázok és a postán történő befizetéseket pedig sajnos nem tudom elfogadni, de rózsaszín csekken lehet fizetni! Utalásnál kérlek, hogy írd be a felhasználónevedet a megjegyzés rovatba különben nem foglak tudni beazonosítani! Általában még az utalás napján vagy másnap postára szoktam adni a csomagot, de sajnos néha olyan is előfordulhat, hogy egy héten csak egyszer jutok el a postára, így ha valami esetleg Neked nagyon sürgős lenne, akkor kérlek, hogy jelezd felém és akkor megoldom, hogy gyorsabban fel legyen adva!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad ezt a pár sort és sikeres licitálást kívánok, valamint remélem, hogy hamarosan elégedett vásárlóim körében üdvözölhetlek!
Vali



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-22 08:02
. L-es Philip Russel farmernadrág - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

MIKI EGÉR LÁMPA 1950-ES ÉVEK - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

1950-es években készült Miki egér lámpa. Foglalata bakelit. Alsó részén gyártó matrica: Szarvasi Vas - Fémipari Sz. Működik. Magasság: 24 cm.
TEKINTSE MEG TÖBBI TERMÉKEMET IS!
Kérem csak komoly szándék esetén üssék le a tárgyat. Amennyiben a leütéstől számított egy héten belül a kapcsolatfelvétel nem történik meg, úgy negatív értékelés mellett a terméket újraindítom.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-22 06:28
. MIKI EGÉR LÁMPA 1950-ES ÉVEK - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Új! 5" Blueboo X1S Android 4.2 3G MTK6572 két - Jelenlegi ára: 26 599 Ft

Mindenki megtalálja a megfelelő színválasztást a Blueboo X1S esetében, hiszen 5 féle szín is van! Kétmagos jó áron! Piros       Telefon Típusa BLUEBOO X1S Frekvenciasáv GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz SIM DUAL SIM kártya van Nyelv Angol Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, English, Espanol, French,   Italiano,   Polish, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian, Hebrew,   Arabic, Persian, Hindi, Thai, Simplified/Traditional Chinese + Magyar Magyar nyelvű menü  VAN Kijelző mérete 5" OS Android 4. 2 CPU MTK6572 kétmagos 1 GHz GPU Mali - 400 MP RAM 512 MB ROM 4 GB Akkumulátor 1800mAh Képernyő felbontása 854 x 480 Kijelző Típusa TFT! 5 pontos multitouch MMS VAN Bluetooth  VAN Dual Kamera VAN 0, 3MPIX elülső kamera, 5 megapixeles hátulsó kamera Hangjegyzet  VAN MP3  VAN 3G VAN Wifi VAN Rádió  VAN G-sensor VAN Egyebek  MP4, 3G, gravitációs érzékelő, Wi-Fi, fény érzékelő, Bluetooth, Proximity érzékelő, GPS, MP3  8GB-ig bővíthető! TF kártyával!   Videó formátum  AVI, MP4, 1080P, 3GP Zene formátum MP3/WAV/AMR/AWB  
  Telefon 1 db Akkumulátor 1 db Töltő 1 db USB kábel 1 db Fülhallgató 1 db Használati útmutató 1 db Hátlapvédő tok 1 db Képernyővédó fólia 1 db . importTable{ border-collapse: collapse; border: #80a5a8 5px inset; } . importTable td{ border-top: #4e4c5c 2px solid; border-right: #4e4c5c 2px solid; font-family: Verdana, Serif; font-size: 12px; color: #303030 ; padding: 3px; } . bg1{ background-color: #b0dba2; } . bg2{ background-color: #eb8d8d; } ;


Jelenlegi ára: 26 599 Ft

Az aukció vége: 2014-10-02 03:26
. Új! 5" Blueboo X1S Android 4.2 3G MTK6572 két - Jelenlegi ára: 26 599 Ft

Gyermek nadrág csomag 3-5 év 6 - Jelenlegi ára: 500 Ft

Sürgősen Eladó gyermek ruha csomag, jó állapotú.  
Minden 5ik megnyert aukció után a postát én állom. : )


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-22 00:26
. Gyermek nadrág csomag 3-5 év 6 - Jelenlegi ára: 500 Ft

10 pár hosszú puha műszempilla # P26 - Jelenlegi ára: 415 Ft

Kedves Vásárlóink!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Ünnepek közeledtével (Karácsony, Szilveszter) a postákon is megnő a forgalom, ennek következtében a szállítási idő eltérhet a kiírttól, ezért Tisztelettel megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy ne az Ünnep előtt 1-2 héttel vásárolják meg a Karácsonyra szánt termékeket. Az ajánlott küldeményekhez továbbra is küldjük a nyomkövetési számokat (küldeményazonosító), melyet a posta honlapján ellenőrizhetnek. Türelmüket, megértésüket köszönjük.
10 Pair Close Soft Long False Eyelashes Eye Lashes Makeup #P26 P012583 Brand New & High quality. Brand New & High quality. Very soft and comfortable to wear. It is reusable if removed properly, simple to use. Color: Black. Material: Fiber. Glue is not included.
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
Hibás termék: visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott budapesti címre.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890FT , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 390Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot es kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: A számlát Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, utalás OTP számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön  üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
 Kellemes Vásárlást Kívánunk!
-


Jelenlegi ára: 415 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 23:19
. 10 pár hosszú puha műszempilla # P26 - Jelenlegi ára: 415 Ft

Jack Trout-Steve Rivkin - Az új pozícionálás - b75 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A könyv jó állapotban van. Újszerű!  
Szerző: Jack Trout - Steve Rivkin
Cím: Az új pozícionálás
Alcím: Térnyerés egy gyorsuló világban
Oldalszám:  168
Kiadó: Bagolyvár
Kiadási év: 1998
Postázom is, de személyesen is átvehető Szegeden.
Postaköltség súly alapján a mindenkori postai díjszabás szerint.
Több áru megvásárlása esetén egy postaköltséggel egy csomagban küldöm.
A licitált áruk összevárhatóak.
 
B75 180
 
 


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 22:24
. Jack Trout-Steve Rivkin - Az új pozícionálás - b75 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Nike melegítő együttes 3 szín L-4XL ! - Jelenlegi ára: 9 499 Ft

                                      Új Nike férfimelegítő eggyüttes felső+ nadrág!
                                                          Minőségi termék!!!
                                                                FIGYELEM!
                       A termékrendelésre érkezik külföldről a kifizetést követően!!
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 15-35 MUNKANAP KÖZÖTT VAN DE ÁTLAGOSAN 20-22 MUNKANAP SZOKOTT LENNI!
         Amennyiben gondok lennének a postával 60 munkanap után 100% pénz visszafizetés!
                                                        POSTAKÖLTSÉG : 4500 FT
                                    Választható méretek :   L ,   XL  , XXL  ,  XXXL , XXXXL
A mérettáblázatot mindenféleképpen vegye figyelembe, és ez alapján válassza ki az önnek megfelelőt!
                          Választható színek :  szürke-zöld  ,  kék-zöld  , fekete-szürke
Fizetési lehetőségek : Banki átutalás , Banki kézpénzes befizetés , póstai rózsaszín csekk
         A kifizetést követöen rendelem meg a terméket , a szállítási idő onnan indul!



Jelenlegi ára: 9 499 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 21:20
. Nike melegítő együttes 3 szín L-4XL ! - Jelenlegi ára: 9 499 Ft

Csavarmenetvágás - - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

143 o. irta: Barna Gábor,
Személyes átvétel előzetes telefonos megbeszélés alapján, Budapesten az Arany János u. -i Metrónál.
Ha a tételt ajándékba szánja, érdemes rákérdezni, hogy biztosan meg van-e?
Egyedi kérés/megfontolás alapján lejárat előtt is befejezhető egy aukció!
Nagy képek:
#97775 @ 97 


Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 20:00
. Csavarmenetvágás - - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Rensix fűzős pamut tunika - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Denevérujjú, csípőnél húzott , nagyon szép, nyomottmintás  Rensix tunika (a világos BEAU felirat trendi repedezett)a fekete szövegben fekete kövek vannak. . Anyaga rugalmas pamut.
széltében tágul: 14cm-t
Csere köszönöm, nem érdekel. Kérem csak az licitáljon rá aki 1 héten belül kifizeti.



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 18:41
. Rensix fűzős pamut tunika - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Fehér galléros lila ruha 81 - Jelenlegi ára: 800 Ft

Fehér galléros lila ruha.
A gallér legombolható.
Puffos ujjú. Hátul megkötös.



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 17:41
. Fehér galléros lila ruha 81 - Jelenlegi ára: 800 Ft

Whirlpool AWT 7105 főmotor - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Whirlpool AWT7105 mosógép főmotor, hibátlan állapotban eladó.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 16:42
. Whirlpool AWT 7105 főmotor - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Vállalkozói könyvvitel I * példatár feladatgyűjt. - Jelenlegi ára: 499 Ft

Közgazdasági Szakközépiskolák III. osztálya számára
Példatár és feladatgyűjtemény a Vállalkozói könyvvitel I. című tankkönyvhöz
144 oldal 
Személyes átvétel a Mexikói úti kisföldalatti végállomáson (XIV.  ker. ),
vagy az Oktogonon lehetséges.
Ha ez nem megoldható postán küldöm, banki átutalás után. Utánvéttel nem küldöm.


Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 15:30
. Vállalkozói könyvvitel I * példatár feladatgyűjt. - Jelenlegi ára: 499 Ft

Pattantyús 4. - Terplán Zénó dr. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Író(k)
Terplán Zénó
Cím
Pattantyús 4.
Alcím
Energiafejlesztő és szállítógépek
Sorozat cím
Gépész- és Villamosmérnökök Kézikönyve
Kiadó(k)
Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye
Budapest
Kiadás éve
1962
Nyomda
Franklin Nyomda - Budapest
Borító
hiányzik
Kötés típusa
egészvászon
Terjedelme
1060 oldal
Állapot
jó, borítója foltos!
Mérete
16. 00 x 23. 50 cm
Súlya
1. 10 kg
Nyelv
magyar
929



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 14:30
. Pattantyús 4. - Terplán Zénó dr. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

12db Professzionális smink ecset készlet tokkal - Jelenlegi ára: 3 705 Ft

Kedves Vásárlóink!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Ünnepek közeledtével (Karácsony, Szilveszter) a postákon is megnő a forgalom, ennek következtében a szállítási idő eltérhet a kiírttól, ezért Tisztelettel megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy ne az Ünnep előtt 1-2 héttel vásárolják meg a Karácsonyra szánt termékeket. Az ajánlott küldeményekhez továbbra is küldjük a nyomkövetési számokat (küldeményazonosító), melyet a posta honlapján ellenőrizhetnek. Türelmüket, megértésüket köszönjük.
New Professional Makeup Brush Set 12 PCS Kit w/ Leather Cup Holder Case
Features:
Brand New & High quality.
Material: Faux Leather, brush hair
Great for Applying Foundation, Blush, Powder, The fiber is Very soft, dense bristles perfect for power, blush or foundation.
Box size: 17. 7*6. 7*6. 7cm; Brush length: 14~17cm
Package Included:
12pcs Brush + bucket
 
NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag.
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
Hibás termék: visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott békéscsabai címre.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft, minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 390Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot es kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: A számlát Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, utalás OTP számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön  üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
 Kellemes Vásárlást Kívánunk!



Jelenlegi ára: 3 705 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 13:11
. 12db Professzionális smink ecset készlet tokkal - Jelenlegi ára: 3 705 Ft

Bike magazin 2006. október - Jelenlegi ára: 300 Ft

..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 11:51
. Bike magazin 2006. október - Jelenlegi ára: 300 Ft

c&A napozó / 92-es - Jelenlegi ára: 590 Ft

nagyon keveset használt, megkímélt állapotú
C&A napozó
méret: 92
Nézz szét nálam, spórolhatsz a postaköltségen!



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 10:43
. c&A napozó / 92-es - Jelenlegi ára: 590 Ft

: Vilma néni édeskönyve - Jelenlegi ára: 525 Ft

Szerző: : Vilma néni édeskönyve
Kiadás dátuma: 1995
Oldalszám: 153
Állapot: jó, beírás van a könyvben
Kötés: papír/puha
ISBN: 9638518014
Sorozat:
Részletes leírás: ;


Jelenlegi ára: 525 Ft

Az aukció vége: 2014-10-10 09:38
. : Vilma néni édeskönyve - Jelenlegi ára: 525 Ft

2014. szeptember 29., hétfő

kerékpáros bukósisak férfi L méret új - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Vadonatúj, még ki sem volt bontva.
L-es méret. Sokat nem tudok róla, én is kaptam.
Árulok egy ugyanilyen női sisakot is.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 08:22
. kerékpáros bukósisak férfi L méret új - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Pamut rövidnaci kislánynak - Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció tárgya: 1 db pamut rövidnaci 92-98-as méretű.
Személyesen vehető át, vagy ajánlott levélként, vagy postai csomagként, vagy futárral is megoldható.
Állatszőr-, és dohányfüstmentes lakásból származó ruhák, babás mosószerrel mosva.
Személyes átvétel:
Újpesten, vagy Közvágóhíd, Boráros tér, Nagykörút, 3-as metró megállói (főképp Ferenc krt-Újpest Kp. közt, de rugalmas vagyok), 14-es villamos megállói (főképp Lehel tértől Újpest Kp. ig), Lurdy, 1-es villamos vonala Lágymányosi híd-Árpád híd pesti hídfő közt. A személyes átvételről érdeklődj leütés előtt, ha nem szerepel a helyszín a felsoroltak közt, hátha meg tudjuk oldani.
Szívesen postázom is előreutalás után, a magyar posta aktuális díjszabása szerint. Pontos postai díj: leütés és csomagolás után.
Kérdezz bátran!
Kérésre előrébb hozom a zárást!


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 07:10
. Pamut rövidnaci kislánynak - Jelenlegi ára: 300 Ft

Mojo felcsatolható G-pont vibrátor - fekete - Jelenlegi ára: 15 790 Ft

Lépj át az erotikus játékok egy teljesen új dimenziójába! Extra élményt nyújtó, vibrációs, G-pontos, felcsatolható kényeztető, üreges belső résszel, mely meghosszabbítja a férfiasságot! Kiváló minőségű, kellemesen lágy, selymes tapintású szilikonból készült, multifunkciós kényeztető, hajlított véggel, mely által tökéletes G-pont stimulációhoz is. Enyhén barázdált felszínnel készült, mely érzékien masszíroz. Belseje üreges, így akár péniszhosszabbításra is tökéletesen alkalmas. A kényeztető könnyedén felcsatolható, állítható pántokkal készült, így egyszerűen a kívánt méretre igazítható. Extra ráadás, erősen bizsergető vibrációs motorral, amely 7 különböző vibrációs ritmussal kényeztet. A vibráció a vezetékes távirányítóval szabályozható. Tulajdonságok: -szilikon anyag-G-pont stimuláció-7 vibrációs ritmus-hosszabbít-felcsatolható-állítható pántok-Teljes hossz: 17cm-Mélység: 13cm-Belső átmérő: 3, 5cmFekete szín-Anyaga: ABS (vezérlő), Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes)A termék 2db mikroelemmel (2 x AAA) működik, amit kérünk külön rendelj meg.


Jelenlegi ára: 15 790 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Mojo felcsatolható G-pont vibrátor - fekete - Jelenlegi ára: 15 790 Ft

Lihao gyerek szandál tépőzáras 30-as - Jelenlegi ára: 390 Ft

Használt, de jó állapotban, 30-as lábra, belső talphossz 18 cm.



Jelenlegi ára: 390 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 03:40
. Lihao gyerek szandál tépőzáras 30-as - Jelenlegi ára: 390 Ft

szemhély és szemceruza egyben - Jelenlegi ára: 790 Ft

Eladó egy kék szemhély és egy szép szürke szemceruza . Az ár két termékre vonatkozik.


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 00:08
. szemhély és szemceruza egyben - Jelenlegi ára: 790 Ft

G. Hajnóczy Rózsa: Bengáli tűz - Jelenlegi ára: 200 Ft

G. Hajnóczy Rózsa, a nagy sikerű Bengáli tűz írója, három évet töltött férjével együtt Indiában, Rabindranath Tagore szantiniketáni telepén, ahol férje, a világhírű orientalista professzor, Germanus Gyula mohamedán irodalmat és történetet adott elő 1929-től 1932-ig, a felesége pedig megírta ezeknek az éveknek a történetét.
Ma már a legjobb magyar és külföldi útleírások sorában tartjuk számon Hajnóczy Rózsa munkáját, mely messze túlnőtt a személyes visszaemlékezés keretein. Mi teszi olyan magával ragadóvá ezt a sokrétű, izgalmas írást? Talán elsősorban az, hogy nem korlátozódik a szokványos naplófeljegyzésekre, anyaga sokkal gazdagabb és hatalmasabb. A szantiniketáni telep és az ottani élet rajza mellett a korabeli „ ezerarcú” India szinte valamennyi arca megjelenik legalább egy-egy rendkívül érzékletes villanásnyira, Gandhi mozgalmai éppen úgy, mint a jógik, fakírok, misztikusok Indiája, a bennszülött kasztok élete éppúgy, mint az indiai-angol társadalom élete; s mind e mögött India évezredes történelme is fölsejlik a Szantiniketánban elhangzó beszélgetések, előadások, magyarázatok kapcsán.
Az élmények, adatok e szédítő bőségét egy tehetséges elbeszélő rendezte el vonzó, esztétikus arányok szerint, foglalta egységbe egyéni látásmódjával, s ami talán a legfőbb: az útleírás előterében tucatnyi kisregényt olvashatunk, valódi írói remekléssel megjelenített emberi sorsokat.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 23:15
. G. Hajnóczy Rózsa: Bengáli tűz - Jelenlegi ára: 200 Ft

Majesty: The Fantasy Kingdom SIM (PC-CD) - Jelenlegi ára: 999 Ft

Jo allapotu strategiai jatek Pc-re.
Személyes átvétel Nagykanizsan.
Szallitas: Eloreutalas, ajanlott levelkent elsobbsegivel is.


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 22:13
. Majesty: The Fantasy Kingdom SIM (PC-CD) - Jelenlegi ára: 999 Ft

70 cm es Cipőtartó ülőkével és ruhaf kalptartó - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Cipőtartó ülőkével
és kalaptartó ruhafogas
szép, dekoratív, kovácsoltvas termék.
tüzikovácsolással készült, dekorativ részletgazdag csigákkal.
A FELSŐ BŐR ÜLŐKE CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!! NEM RÉSZE AZ AUKCIÓ TÁRGYÁNAK!!
egyedi méretben is rendelhető
a képen látható termék méretei:
Szélesség:   70  cm - er + lábak
mélység: 29 cm - er 
teljes magasság: 45 cm er
Az alábbi szinekben rendelhető:   
Matt fekete, Ezüst, vagy Arany hammerite kalapácslakk, festetlen natur.
A képen látható termék színe: matt fekete kalapácslakk


Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Az aukció vége: 2014-10-07 21:06
. 70 cm es Cipőtartó ülőkével és ruhaf kalptartó - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

ONE SIZE TÖBBFÉLEKÉPPEN HORDHATÓ STRANDRUHA - Jelenlegi ára: 890 Ft


A postaköltség súly alapján változik, ezért megéri több mindent vásárolni egyszerre! : )
Fizetés bankszámlámra történő utalással. A fizetésre 5 munkanap áll rendelkezésre, ha 5 munkanap alatt nem érkezik meg az összeg negatív értékelést adok, a terméket újra meghirdetem és a vevő tiltólistára kerül.  
Csak az ajánlva postázok.  Személyes átvételt sajnos nem tudok biztosítani.
Ha bármilyen további kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám, segítek!
Kellemes Vaterázást és jó licitálást kívánok! : )
Számlaszámom:



Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 19:59
. ONE SIZE TÖBBFÉLEKÉPPEN HORDHATÓ STRANDRUHA - Jelenlegi ára: 890 Ft

LEGO STAR WARS 7150 TIE FIGHTER & Y-WING - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Lego 7150 Star Wars Tie Fighter & Y-Wing  DOBOZÁVAL ÉS LEÍRÁSÁVAL.
A KÉSZLETBŐL HIÁNYZIK A  DARTH WADER FIGURA .
A termék valós postaköltsége a vásárlás után kerül megállapításra.



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-01 18:44
. LEGO STAR WARS 7150 TIE FIGHTER & Y-WING - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Új 2015-ös Barcelona Hazai mez - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

ÚJ 2015-ÖS BARCELONA HAZAI MEZ NEYMÁRBAN ÉS MESSISBEN KAPHATÓ!!!!! !!!!! !!!!
MÉRETEK:
              GYEREK: 128 , 140, 152 , 164 , 176 , XS (NADRÁGGAL)
           FELNÖTT: S, M L, XL(CSAK MEZ)
ÁRA:
    GYEREKMEZNEK: 5. 200 FT
            FELNÖTT: 4. 500 FT
Remek minőségű mezeink vannak nézzenek örbe nállam csak legújabb termékek kaphatók !!!!! !!!!! !


Jelenlegi ára: 5 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 17:43
. Új 2015-ös Barcelona Hazai mez - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

MASSZÁZSSZÉK, TETOVÁLÓSZÉK HORDOZÓTÁSKÁVAL - Jelenlegi ára: 43 990 Ft

  Kedves Érdeklődő, az alábbi terméket ajánlom szíves figyelmébe:
MASSZÁZS SZÉK, TETOVÁLÓSZÉK TÖBB FUNKCIÓS HORDOZÓTÁSKÁVAL!   EXTRA VASTAG 9 CM-ES PÁRNÁZAT TÖKÉLETESEN STABIL FÉM KERET, TARTALMAZZA A HORDOZÓTÁSKÁT EGYSZERŰEN, GYORSAN ÖSSZEÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLA ÁLLÍTHATÓ LEVEHETŐ FEJTÁMLA TÉPŐZÁRRAL FEJTÁMLA KIVEHETŐ BÉLÉSSEL, A TÖKÉLETES HIGÉNIÁHOZ SZÁLLÍTÁSA ÉS TÁROLÁSA KÖNNYŰ CSÚSZÁSMENTES MŰANYAG LÁB TERHELHETŐSÉG MAX: 200 KG Választható színek: bézs, fehér, kék, fekete
    TELJES MÉRET: 80 x 50 x 105 cm ÖSSZECSUKVA A MÉRETE 30 x 50 x 105 cm ÜLŐKE: 28 x28 x 6 cm SÚLYA: 8, 5 kg Fizetés: Előreutalással, vagy paypallal a megrendelést követően. Szállítás: DPD futárszolgálattal, a megrendelést követőn két munkanapon belül kerül feladásra a termék. Számlaadás van.

Jelenlegi ára: 43 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 16:26
. MASSZÁZSSZÉK, TETOVÁLÓSZÉK HORDOZÓTÁSKÁVAL - Jelenlegi ára: 43 990 Ft

FÉM CREE LED BICIKLI KERÉKPÁR LÁMPA SZETT JÓ CUCCC - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

KOMOLY FÉNYERŐ FÉM CREE LED BICIKLI KERÉKPÁR LÁMPA SZETT
szuper LED bicikli lámpa szett olcsón  !
első + hátsó lámpa.
nagy erősségű LED -ekkel.
ELSŐ LÁMPA CREE LED VILÁGÍTÁS , NAGY FÉNYERŐ.
3 DB AAA ELEMMEL, VAGY AKKUVAL MŰKÖDIK, NEM TARTOZÉK, DE TALÁLSZ OLCSÓN ELEMEKET , ÉS AKKUKAT IS AUKCIÓIM KÖZÖTT.
CSÚCSTECHNIKA --LEGÚJABB CREE LED , NAGY FÉNYERŐ.
2013 -AS ÉV MODELLJE--CSÚCSMODELL !
MAXIMALISTÁKNAK !!
FEKETE ALU ÖTVÖZET LÁMPATEST.
Profi, jó minőségű.
Fókuszálható, eső, és időjárásálló.
REPÜLŐGÉPGYÁRTÁSBAN HASZNÁLT ALUMINIUM.
MASSZÍV, ROBUSZTUS FÉM HÁZ.
PRECÍZ LENCSE, IGAZI PROFI MUNKA !
NAGY  TELJESÍTMÉNYŰ LED .
LED ÉLETTARTAMA 100000 MUNKAÓRA .
A LÁMPA ZOOMOLHATÓ - FÓKUSZ ÁLLÍTHATÓ. PROFI ZOOM-FÓKUSZRENDSZER .
LÁMPA HOSSZA 11, 5 CM KIHÚZOTT ÁLLAPOTBAN.
FEJ ÁTMÉRŐJE 35 mm.
MARKOLAT ÁTMÉRŐ KB. 27 MM.
LÁMPA VÉGÉN VAN A KAPCSOLÓ .
CSUKLÓPÁNTTAL ELLÁTVA.
EZ A LÁMPA ÖNÁLLÓAN IS HASZNÁLHATÓ, KÉZI ELEMLÁMPAKÉNT, NEM CSAK BICIKLIHEZ.
TÖBBFÉLE VILÁGÍTÁSI MÓD :
- MAXIMUM
- KB 60%-OS FÉNYERŐ
-VILLOGÓ ÜZEMMÓD
GYORS FELSZERELHETŐSÉG , LÁMPATARTÓ KONZOL MELLÉKELVE.
HÁTSÓ VILLOGÓ FEKETE ABS MŰANYAG KITÜNŐ MINŐSÉG.
7 FÉLE VILLOGÁSI MÓD.
2 DB AAA ELEMMEL , VAGY AKKUVAL MŰKÖDTETHETŐ, NEM TARTOZÉK.
EHHEZ A VILLOGÓHOZ IS TARTÓKONZOL MELLÉKELVE.
aukció nyertesét megkérem, 1 héten belül rendezzük az aukciót.
VÁSÁROLJ NÁLAM TÖBB TERMÉKET, OSZLIK A POSTAKÖLTSÉG, EZÁLTAL SPÓROLTÁL !
15EZER FT-NÁL ÁLLOM A POSTÁT VALAMINT GONDOS CSOMAGOLÁST, ÍGY SOKAT SPÓROLHATSZ.
ATOMBIZTOSAN CSOMAGOLOK MINDENT .
BÁRMILYEN POSTAI KÜLDEMÉNY ÉPSÉGBEN MEGÉRKEZIK HOZZÁD !
NÉZD ÁT LÉGYSZI A FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKET.
KöSZÖNÖM, HOGY SZÉTNÉZTÉL NÁLAM.



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2014-10-02 15:20
. FÉM CREE LED BICIKLI KERÉKPÁR LÁMPA SZETT JÓ CUCCC - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Nagyobb fa gyöngyök/ gyöngyfűző - Jelenlegi ára: 990 Ft


Nagyobb méretű fagyöngyök(egyébként két készletből tevődött össze)
használt
a piros tároló nem az aukció tárgya : )-csak ebben voltak a szekrényben a kicsinek : )
Nézz be hozzám, ha időd engedi, lánykáim szobáit ürítettem....
********************************************
FONTOS TUDNIVALÓK!
FIZETÉS: otp számla ( leütést követően 10 napon belül)
POSTÁZÁS: számlán történő megjelenést követően 3 munkanapon belül-erről értesítést küldök
SIMA POSTÁZÁS: NINCS 
KAPCSOLATFELVÉTEL: 24 órán belül (napközben a munkám miatt kérdésekre / levelekre nem igazán tudok válaszolni-kérem megértésedet) ha fontos vagy sürgős valami : telefonon keress, ha nem veszem fel, akkor mihelyst tudlak visszahívlak.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: sajnos nincs  rá mód( esetleg ha rugalmas vagy és tudsz alkalmazkodni, megbeszélhetjük, de ezt kérlek a licitálás előtt jelezd hogy meg tudjuk-e oldani-köszönöm)
KÖSZÖNÖM HOGY ITT JÁRTÁL! KELLEMES NAPOT!



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 14:00
. Nagyobb fa gyöngyök/ gyöngyfűző - Jelenlegi ára: 990 Ft

Lemezradiátor 600 x 800 mm - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Újszerű, 1-szer használt lemezradiátor vált eladóvá. Vizes rendszerre csatlakoztatható, központi fűtéshez.
Szerelvénnyel együtt, kompletten adom.
Fényképet később tudok csatolni.
Személyes átvétel Szegeden.

Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2014-10-09 12:50
. Lemezradiátor 600 x 800 mm - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Kötős,tavaszi csíkos fiú sapka. - Jelenlegi ára: 799 Ft

Nagyon aranyos sapka eladó.
Kérésre postázok is.


Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 11:09
. Kötős,tavaszi csíkos fiú sapka. - Jelenlegi ára: 799 Ft

Gunfire Rockets preciziós BB lövedék 0.2g, 5000 db - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

A Rocket gyártmányú BB golyó az egyik legjobb minőségű airsoft BB a piacon. A golyók felülete nagyon precízen megmunkált, így játék közben a fegyver nem akad el, a golyó nem szorul be.
A tökéletesen sima felületet úgy érik el, hogy a gyártás folyamán forró golyókat lassú hűtésnek vetik alá, így a felületükön nem képződnek levegő buborékok. A lehűlést követően a BB golyókat kerámia golyókkal keverik, melyek az őrlési folyamatban teljesen sorja mentesre csiszolják a BB-k felületét.
A golyók mérete is igen pontos, az eltérés tűrése mindössze 5, 95± 0, 01 mm. Ennek köszönhetően minden fegyvertípusba kiválóan használható és nagy találati pontosság érhető el vele.
A tasak tartalma 1 kg, 0, 2 g-os BB golyó, ami 5 000 db-nak felel meg.
Minőségi airsoft BB golyó. Használata minden airsoft fegyverbe, illetve gránátokhoz ajánlott.
Tulajdonságok:
Kaliber: 6mm
Tömeg: 0. 2g
Szín: fehér
Kiszerelés: 1 kg, 5000 db



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 10:00
. Gunfire Rockets preciziós BB lövedék 0.2g, 5000 db - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

DAVID TAYLOR: ÉN ÉS A KUTYÁM - Jelenlegi ára: 400 Ft

FONTOS!!!! MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA A KÖNYVET KATTINTSON A SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEKRE, VAGY A FELHASZNÁLÓ NEVEM MELLETT TALÁLHATÓ i+ -RA ÉS KÉREM OLVASSA EL!!!!



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 08:40
. DAVID TAYLOR: ÉN ÉS A KUTYÁM - Jelenlegi ára: 400 Ft

2014. szeptember 28., vasárnap

HATALMAS BOROSTYÁNSÁRGA ÜVEGPALACK DUGÓVAL - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Nagyon szép, rendkívül különleges formájú nagyméretű palack szép dugóval. 55 cm magas.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 07:23
. HATALMAS BOROSTYÁNSÁRGA ÜVEGPALACK DUGÓVAL - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Next ruha-tunika 3-6 hó - Jelenlegi ára: 800 Ft

                      Eladásro kinálon next ruci, vidám szinö,
nem sérölt nem foltos ,
Nem dohányzo lokásom !
Kérdésre szivesen váloszolok .


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 00:52
. Next ruha-tunika 3-6 hó - Jelenlegi ára: 800 Ft

C & A pulcsi 104 - Jelenlegi ára: 200 Ft

köszöntelek az oldalamon!
Nézz szét nálam, ha időd engedi!
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 23:11
. C & A pulcsi 104 - Jelenlegi ára: 200 Ft

Gyújtótrafó SKODA Fabia, SKODA Roomster, SKODA SKO - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


A katalógusban szereplő adatok eltérhetnek:
 Alvázszám , motorszám
egyeztetése szükséges::
 MIHEZ JÓ:
ID
Gyártó
Modell
Ccm
Típus
Évjárat
Motorkód
Alvázkód
HP
33311
SKODA
FABIA
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 03 -
CBZA
 
86
33312
SKODA
FABIA
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 03 -
CBZA
 
86
33243
SKODA
FABIA
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 03 -
CBZB
 
105
33244
SKODA
FABIA
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 03 -
CBZB
 
105
15583
SKODA
FABIA
1390
1. 4 16V 00-
2000. 04 - 2007. 12
AUB, BBZ
6Y5
100
15582
SKODA
FABIA
1390
1. 4 16V 00-
2000. 05 - 2007. 12
AUA, BBY, BKY
6Y5
75
15938
SKODA
FABIA
1390
1. 4 16V 99-
1999. 10 - 2007. 12
AUA, BBY, BKY
6Y3
75
16060
SKODA
FABIA
1390
1. 4 16V 99-
1999. 12 - 2007. 12
AUB, BBZ
6Y3
100
15107
SKODA
FABIA
1390
1. 4 16V 99-
1999. 12 - 2008. 03
AUA, BBY, BKY
6Y2
75
13362
SKODA
FABIA
1390
1. 4 16V 99-
1999. 12 - 2008. 03
AUB, BBZ
6Y2
100
15585
SKODA
FABIA
1984
2. 0 00-
2000. 04 - 2007. 12
AZL
6Y5
116
16290
SKODA
FABIA
1984
2. 0 99-
1999. 12 - 2007. 12
AZL
6Y3
116
15586
SKODA
FABIA
1984
2. 0 99-
1999. 12 - 2008. 03
AQY, AZL
6Y2
116
33245
SKODA
OCTAVIA
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 02 -
CBZB
1Z3
105
33246
SKODA
OCTAVIA
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 02 -
CBZB
1Z5
105
15917
SKODA
OCTAVIA
1390
1. 4 16V 00-
2000. 08 -
AXP, BCA
1U5
75
15292
SKODA
OCTAVIA
1390
1. 4 16V 00-
2000. 09 -
AXP, BCA
1U2
75
15918
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 00-
2000. 09 -
AVU, BFQ
1U5
102
15910
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 00-
2000. 11 -
AVU, BFQ
1U2
102
17973
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 04-
2004. 06 -
BGU, BSE, BSF, CMXA, CCSA
1Z3
102
18246
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 04-
2004. 09 -
BGU, BSE, BSF, CMXA, CCSA
1Z5
102
8009
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 97-
1997. 02 -
AEH, AKL
1U2
101
9515
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 98-
1998. 07 -
AEH, AKL
1U5
101
30441
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 MultiFuel 08-
2008. 01 -
CMXA, CCSA
1Z3
102
30442
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 MultiFuel 08-
2008. 01 -
CMXA, CCSA
1Z5
102
5020
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 LPG 09-
2009. 08 -
CHGA
1Z3
102
5017
SKODA
OCTAVIA
1595
1. 6 LPG 09-
2009. 08 -
CHGA
1Z5
102
9516
SKODA
OCTAVIA
1781
1. 8 20V 98-
1998. 07 -
AGN
1U5
125
7908
SKODA
OCTAVIA
1781
1. 8 96-
1996. 09 -
AGN
1U2
125
16088
SKODA
OCTAVIA
1984
2. 0 4x4 01-
2001. 05 -
AEG, AQY, AZH, AZJ
1U5
116
13085
SKODA
OCTAVIA
1984
2. 0 99-
1999. 04 -
AEG, APK, AQY, AZH
1U2
116
13086
SKODA
OCTAVIA
1984
2. 0 99-
1999. 04 -
AEG, APK, AQY, AZH, AZJ
1U5
116
33313
SKODA
ROOMSTER
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 03 -
CBZA
5J
86
33247
SKODA
ROOMSTER
1197
1. 2 TSI 10-
2010. 03 -
CBZB
5J
105
16292
SKODA
SUPERB
1984
2. 0 02-
2002. 02 - 2008. 03
AZM
3U4
115
32750
SKODA
YETI
1197
1. 2 TSI 09-
2009. 09 -
CBZB
5L
105
Gyártó: HANS PRIES 109 316 755_2


Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 21:33
. Gyújtótrafó SKODA Fabia, SKODA Roomster, SKODA SKO - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Saxoo és Jaguar szemüvegtok - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

2 tökéletes állapotú szép masszív szemüvegtok eladó mindkettő eredeti!


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 19:42
. Saxoo és Jaguar szemüvegtok - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

110-116-os pink farmer - Jelenlegi ára: 990 Ft

Nagyon szép, puha farmer.
Gumis derekú, nincs se cipzár, se gomb.
Személyes átvétel Kőbányán a Kápolna téren, Budán a Petőfi híd Budai Hídfőjénél, Ócsán, illetve Ócsa-Bp útvonalon előre egyeztetés után.
Kérésre szívesen postázom a mindenkori postai díjszabás szerint.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-05 18:22
. 110-116-os pink farmer - Jelenlegi ára: 990 Ft

Liptay-Rózsa: Krisztus Jézus született - Jelenlegi ára: 750 Ft

Jó állapotú könyv.
Postázom is.



Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2014-10-03 17:21
. Liptay-Rózsa: Krisztus Jézus született - Jelenlegi ára: 750 Ft

Next nyuszis kabát 86/92 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Édes Next Audrey nyuszis kabát. Vastagabb átmeneti kabát, de mi autóban télen is használtuk.
A színe kopottabb, mint eredetileg és van egy halvány csík az oldalánál, ami nem feltűnő, fotóztam.
Beleírt méret 86, de nézd az általam mért adatokat is.
Hosszt nyakvarrástól (kapucni, passzé stb. nélkül), mellbőséget hónaljnál, ujjhosszt vállvarrástól mérek.
Személyes átvétel lakhelyemen kívül minden nap Hatvanban lehetséges. Postázom is az aktuális díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 16:00
. Next nyuszis kabát 86/92 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

BARBIE sztrecs hímzett viráos farmer kb. 146-os - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Saját anyagában gumírozott, hímzett virágmintás, Barbie feliratos farmer nadrág 10-12 éves lány részére.
A megadott méret becslés, a mért adatokat vedd figyelembe.
Kérlek nézd meg a többi aukciómat is, a saját és rokonok, ismerősök által már nem használt dolgokat, főleg gyerekruhát ( ruhacsomagokat is ) találsz nálam.
Postázni ajánlott levélként vagy csomagként tudok, Személyes átvétel az újpesti lakcímemen ( előzetes időpont egyeztetés után ) lehetséges. Utánvéttel nem küldök semmi, kérlek ne is kérd!
Kérlek olvasd el a saját oldalamat!



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 15:04
. BARBIE sztrecs hímzett viráos farmer kb. 146-os - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

27"-os Favorit kontrás kerékpár hátsó kerék 4. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

27"os racsnis krómozott felnis kontrás hátsó kerék kerékpárba, gumival
 
Kérlek csak akkor licitálj, ha vállalod, hogy az aukció zárása után 2 napon belül e-mailben jelentkezel és az árut 7 napon belül kifizeted és átveszed. Licitet nem törlök!
Köszönöm!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-04 13:24
. 27"-os Favorit kontrás kerékpár hátsó kerék 4. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

H&M fehér nyári top 128-as - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Nagyon szép hibátlan hátul gombos kislány top.
Kérésre lezárom az aukciót előbb.
Nézz körlül mkacso felhasználó termékei között is, mert tudunk együtt postázni.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 12:10
. H&M fehér nyári top 128-as - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

3 db-os felső csomag akár 1Ft-ért!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció tárgya a képen látható 3 db hosszú újjú felső
Méret: 140-146
Nem új a ruha ennek tudatában licitálj.
Ha kérdésed van , szívesen válaszolok.
Sajnos a képek nem mindig sikerülnek a legjobban.
Mosva , vasalva nincs, viselésből, mosásból adódó kopás, folt, minta töredezettség lehetséges, de ezt jelzem.
Használt ruha garanciát nem vállalok, a képek tükrözik a minőséget.
Töltök fel rengeteg női , férfi nyári felsőt, nadrágot, farmert , csomagban és darabra is.
Ha időd engedi nézz szét , hátha tudsz a postán spórolni.
Köszönöm , hogy benéztél, jó válogatást!!!
A ruhák dohányfüst és állatszőr mentes lakásból.
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 11:02
. 3 db-os felső csomag akár 1Ft-ért!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Buffalo Snooker Prémium Biliárd dákó - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Eladó
"buffalo snooker cues premium durability shaft"
Különleges és egyedi snooker dákó keresi gazdáját.
145 cm hosszú, keveset használt, tökéletes állapotban lévő termék. Külföldről rendelt, csomagolás és papírok nélküli. Az ár tartalmazza a masszív és kulccsal zárható tároló dobozt is.
Átvehető Budapesten és környékén.  



Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 10:03
. Buffalo Snooker Prémium Biliárd dákó - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

XLR csatlakozó dugó, egyenes pólusszám: 6 ezüst... - Jelenlegi ára: 3 190 Ft


XLR csatlakozó dugó, egyenes pólusszám: 6 ezüst Neutrik NC6MXX 1 db
Termék azonosító: 175967
XLR kábeldugasz, XX sorozat
Főbb jellemzők
XLR csatlakozó
Dugó, egyenes
Leírás
Az XX sorozat az XLR kábelcsatlakozók világszerte elfogadott szabványának következő generációja. Az X sorozat utódját számos új tulajdonság teszi még megbízhatóbbá. A kábelcsatlakozókat most egyszerűbb szerelni, az érintkezők még robusztusabbak, és javítottak a kábelkihúzás-gátlón is.
Műszaki adatok
Névleges áram: 7. 5 A
Érintkezőanyag: ezüstözött
Hőmérséklettartomány: -30 - +80 °C
Dugócsatlakozó kivitel: Dugó, egyenes
Névleges feszültség: 50 V/AC
Csatlakozó (speciális): Forrasztós
Tartalom: 1 ST
Kábelcsatl.?: 3, 5 - 8, 0 mm
Szín: Ezüst
AWG: 18
Pólusszám: Igen 6
Csatlakozó típus: XLR csatlakozó
Gyártói szám: NC6MXX
Érintkező felület: Ezüst
Vezeték keresztmetszet: 1 mm? Mennyiség: 1 db(Egységár: 3 190 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft
Pick Pack Pont: 590 Ft
20 000 Ft felett Ingyenes!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 3 190 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. XLR csatlakozó dugó, egyenes pólusszám: 6 ezüst... - Jelenlegi ára: 3 190 Ft

2014. szeptember 27., szombat

100 literes gáz bojler forró víz tároló - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

kitűnő állapotú gáz víz melegítő forró víz tároló /bojler /. nagyon szép igényes nem csak használati, de dísztárgy is. Nyári esték elengedhetetlen hangulat kelléke. Villámár esetén ingyen postázom.  Jól nézd meg, kérdezz, ne reklamálj. Jó licitálást, .... nézd meg többi különleges ajánlatom..... ....


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-08 07:28
. 100 literes gáz bojler forró víz tároló - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

új H&M 92 Disney tigrises cuki pamut pizsama sale - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

új H&M 92 Disney tigrises hosszú ujjú vagány pamut tavaszi pizsama 
cuppanos fazon : )
anyag 100% pamut
új,
címkés
mérete :
hossza: 42 cm
szél: 31. 5 cm x 2
uh 34, 5 cm+ 6 cm váll 
alsó hossz: 51cm
bh: 36, 5 cm
derék 26 cm-33 cm
eredeti ár 3490 ft
A képeken katalógus kép látható, amely megfelel a valóságnak.



Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 06:07
. új H&M 92 Disney tigrises cuki pamut pizsama sale - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Választókapcsoló, reteszelhető, 1 x 90 , feket... - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Választókapcsoló reteszeléssel (nem megvilágítható)
A fogantyú jobbra ill. balra forgatással tehető reteszelő állásba.
Műszaki adatok
Tartalom: 1 ST
Forma: Kerek
Kivitel: 1 x 90 ° (0 - 90 °)
Szín: Fekete
Típus: 1. 30073. 520


Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Választókapcsoló, reteszelhető, 1 x 90 , feket... - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Új! 4.5" CATEE CT100 Android 4.2 3G MTK6572 K - Jelenlegi ára: 23 999 Ft

Verhetetlen okostelefon kedvező áron, barátságos külsővel, kiváló belsővel! Gyors, megbízható, bármikor ott van, ha kell!
Specifikációk
  Típus CATEE CT100 Frekvenciasáv GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz Nyelvek Angol, francia, spanyol, német, portugál, orosz, holland + Ajándék magyar OS Android 4. 2 CPU MTK6572 kétmagos 1, 3 GHz-es GPU Mali - 400 MP ROM 4 GB RAM 512 MB Akkumulátor 2000mAh Magyar nyelvű menü  VAN! 8 GB-ig bővíthető TF kártyával!   2 sim kártya VAN Kijelző mérete 4. 5" Kijelző Típusa TFT Kapacitív érintőképernyő 2 pontos multitouch! Felbontás 854 X 480 Készenléti idő 2-3 nap körülbelül MMS VAN WIFI VAN GPS navigáció VAN Bluetooth  VAN Kamera VAN elől 2MPIX, hátul 5MPIX (vakuval és autofókusszal) Hangjegyzet  VAN MP3  VAN Rádió  VAN Android APK és Java VAN Csatlakozások 2 x SIM foglalat 1 x TF kártyafoglalat 1 x 3, 5 mm-es audio kimenet 1 x mikrofon 1 x hangszóró 1 x kamera Egyebek  gravitációs érzékelő , böngésző , MP4 , emberek, E-book , 3G , WAP , Wi- Fi , videohívás , közelség érzékelő , GPS . importTable{ border-collapse: collapse; border: #80a5a8 5px inset; } . importTable td{ border-top: #4e4c5c 2px solid; border-right: #4e4c5c 2px solid; font-family: Verdana, Serif; font-size: 12px; color: #303030 ; padding: 3px; } . bg1{ background-color: #b0dba2; } . bg2{ background-color: #eb8d8d; }
Tartozékok
OkosTelefon 1 db Akkumulátor 1 db Töltő 1 db USB kábel 1 db Felhasználói kézikönyv (angol) 1 db Bőr tok 1 db . importTable{ border-collapse: collapse; border: #80a5a8 5px inset; } . importTable td{ border-top: #4e4c5c 2px solid; border-right: #4e4c5c 2px solid; font-family: Verdana, Serif; font-size: 12px; color: #303030 ; padding: 3px; } . bg1{ background-color: #b0dba2; } . bg2{ background-color: #eb8d8d; };


Jelenlegi ára: 23 999 Ft

Az aukció vége: 2014-09-29 02:47
. Új! 4.5" CATEE CT100 Android 4.2 3G MTK6572 K - Jelenlegi ára: 23 999 Ft

Sega Classic Arcade Collection (Sega MegaCD) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Az aukció tárgya a képen látható termék
5 játék 1 lemezen:
Golden Axe
Super Monaco GP
Street of Rage
Columns
The Revenge of Shinobi
A meghirdetett játékok angol nyelvűek és európai változatok(tehát a magyarországon forgalmazott készülékeken futtatható)Ha ettől eltérő szoftver/hardver kerül meghirdetésre, azt külön jelzem.
A vásárlás menete:
A termék leütését követően 2db e-mailt fog kapni. Az elsőben a leütött termékről kap értesítést. A második, vásárlási értesítő tartalmazza az adás-vétellel kapcsolatos információkat(számlaszám, stb... ).
Személyes átvétel az üzletben, valamint postai úton is el tudom juttatni a leütött terméket.
Figyelem! Utánvétellel nem postázok!
Minden terméket kizárólag ajánlottan és bélelt borítékban adok fel(kivéve a csomagként küldendőket), ezt tartalmazza a feltüntetett postaköltség. Elsőbségivel is tudom küldeni, ennek díja természetesen a vevőt terheli.
Postázásra hetente 2-szer kerül sor..
Téves licit nincs, a leütött terméke köteles a vásárló átvenni!



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 23:25
. Sega Classic Arcade Collection (Sega MegaCD) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

POLO CLUB Beverly Hills FÉRFIING - Jelenlegi ára: 990 Ft


POLO CLUB  FÉRFIING
Megkimélt   állapotban
BELEÍRT  MÉRET :   XL
HOSSZ  :  76  cm
MELLSZÉLESSÉG  :  60 cm 
UJJ HOSSZ  VÁLLTÓL MÉRVE  : 61 cm 
VÁLLSZÉLESSÉG  :  50  cm
TERMÉKEIM  KÖZT TOVÁBBI MÁRKÁS, DIVATOS RUHÁK
SIKERES  LICITET !



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2014-09-29 22:20
. POLO CLUB Beverly Hills FÉRFIING - Jelenlegi ára: 990 Ft

Panzió felszámolásból OLCSÓ FA ÁGYAK - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

A z ágyak  hossza 2, 10 szélességük 95 cm és a magasságuk 40 cm. Használtak eléggé, felujitásra festésre szorulnak, ezért ilyen olcsóak.
Az ágybetétjük változó, mint a mellékelt fotokon is látható.
Vikkendházba, horgásztanyára stb. kiválóan megfelelő.
7 db van belőle az ár 1 db ra szól.
Panzió felszámolásból származik. Amennyiben mind az 7 db -ot elviszi akkor 5000 Ft /db áron odaadom, de csak együtt!!
Átvehető személyesen  Érden.


Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2014-10-02 20:58
. Panzió felszámolásból OLCSÓ FA ÁGYAK - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Glorius téli kabát M-es kb. 128-134-140-es - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció tárgya a képen látható kislány kabát kb. 128-134-140-es méretben. A mért adatokat vedd figyelembe! Belül polárral bélelt.  
Postázom! Licitet nem törlök!


Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 19:43
. Glorius téli kabát M-es kb. 128-134-140-es - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Döme Barbara : Szex & fogyás - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


413g.
Ajánlott postaköltség : 675Ft.
Gyakran töltök fel termékeket 1Ft-ról minimál ár nélkül, de a többi árum között is érdemes körül nézni az igen kedvező árfekvés miatt! Ha van egy ajánlatod tedd meg és meglátom, hogy mit tehetek! Ha egyszerre több dolgot vásárolsz, akkor pedig megállapodhatunk még kedvezőbb árban is! Természetesen van lehetőség gyűjtögetésre, de ezt kérlek, hogy jelezd felém, ilyenkor egyben postázom a termékeket, így könnyedén spórolhatsz akár több száz forintot is a postaköltségen!
Ha bármilyen kérdés felmerülne tedd fel bátran, szívesen válaszolok rá!
Vásárlás után kérlek, hogy vedd fel velem e-mail-ben a kapcsolatot-az e-mail címemet a Vatera által küldött értesítőből fogod megtudni-ha nem történik meg a kapcsolatfelvétel a részedről, akkor majd én foglak keresni!   Ha a fizetéssel adódna valamilyen problémád, akkor is fordulj hozzám bizalommal! Szerintem mindent meg lehet beszélni és elég rugalmas vagyok, de persze azért nem a végtelenségig! Ha valaki 1 hónapon belül nem veszi át a megvásárolt terméket, akkor az árut negatív értékelés mellett újra meghírdetem! Nem szeretek semleges értékeléseket osztogatni, negatívakat pedig pláne nem, ezért arra kérlek, hogy ha valami problémád lenne a vásárolt termékkel, akkor Te se így járj el, hanem inkább jelezd felém, biztosan találunk valamilyen megoldást!
A szállítás történhet személyes átvétel folytán- amire elsősorban a XIX. kerületben van lehetőség, szinte bármely előre egyeztetett időpontban- de esetleg más helyszín is szóba jöhet egyéni megbeszélés szerint! Természetesen postázom is a vásárolt árut, elsősorban az ajánlott postázási módot részesítem előnyben, de a vásárló kérésére simán is feladom a terméket, de az így feladott áruért nem tudok felelősséget vállalni! A törékeny termékeknél is inkább a személyes átvételt preferálom, vagy ha arra nem lenne mód, akkor inkább az egyedileg kezelt csomagként való postázást, különben nem tudok azért felelősséget vállalni, hogy az áru épségben oda ér, hiába csomagoltam be gondosan! Utánvéttel nem postázok és a postán történő befizetéseket pedig sajnos nem tudom elfogadni, de rózsaszín csekken lehet fizetni! Utalásnál kérlek, hogy írd be a felhasználónevedet a megjegyzés rovatba különben nem foglak tudni beazonosítani! Általában még az utalás napján vagy másnap postára szoktam adni a csomagot, de sajnos néha olyan is előfordulhat, hogy egy héten csak egyszer jutok el a postára, így ha valami esetleg Neked nagyon sürgős lenne, akkor kérlek, hogy jelezd felém és akkor megoldom, hogy gyorsabban fel legyen adva!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad ezt a pár sort és sikeres licitálást kívánok, valamint remélem, hogy hamarosan elégedett vásárlóim körében üdvözölhetlek!
Vali



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 18:26
. Döme Barbara : Szex & fogyás - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

NIKE ARSENAL PIQUE PÓLÓ L-ES - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ NIKE ARSENAL PIQUE PÓLÓ. HOSSZÚSÁGA: 71CM A MELLBŐSÉGE: 56CM. TÖBB MINT 800 ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ!!! GYÖNYÖRŰ TERMÉKEK KÍVÁLÓ MINŐSÉG!!! NÉZZ SZÉT A TÖBBI TERMÉKEIM KÖZÖTT! 2 TERMÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL 10% KEDVEZMÉNY A TELJES ÁRBÓL! 3 TERMÉKNÉL ÉN ÁLLOM A POSTÁT AJÁNLOTTAN NEKED CSAK A 3 TERMÉK ÁRÁT KELL FIZETNE


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 17:11
. NIKE ARSENAL PIQUE PÓLÓ L-ES - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

NEXt cicás, vékony kord ruha 86/92,1,5/2é - Jelenlegi ára: 1 299 Ft


NEXT orchidea rózsaszín vékony kord ruhácska, elején hímzett cicával, pörgős szoknyával, oviba, bölcsibe, nagyon csinos, pólóval aláöltözve jól kihasználható
86/92, kb.  2 éves éves kislányra
   
hossza:  49 cm, mellszél: 30 cm, ujja kivágása: 2x16 cm
beleírt mérete:  92, 1, 5-2 év  
hibátlan állapotú
  
Sok szép, újszerű ruhát, cipőt töltök fel, ha időd engedi, kérlek nézz körül nálam! A ruhákat kislányom szekrényéből vettem ki, tiszták és igényesek, divatos és minőségi darabok, újonnan, vagy elsőkézből új állapotban vásároltam őket. Mivel rengeteg ruhánk van, közülük sokra nem került sor, vagy max. 1-2x viseltük.
Kérdésedre szívesen válaszolok!
Több tételnél tudok árengedményt adni és egy csomagban postázni. Remélem találkozunk: )!



Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 15:58
. NEXt cicás, vékony kord ruha 86/92,1,5/2é - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Gyertya - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Szobor gyertya
Tőmeg: 390g
Méret:
magasag: 22cm
szeleseg: 10cm
100% viasz


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 14:49
. Gyertya - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Kávés teás fém füles termosz eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kávés teás fém füles thermosz eladó


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-28 13:42
. Kávés teás fém füles termosz eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

RODIER PARIS kétrészes, virágos nyári felső, S-es - Jelenlegi ára: 800 Ft


Francia RODIER PARIS kétrészes, apró virágos nyári felső, újszerű állapotban, S-es méretben. Kérésre szívesen lemérem. Anyaga: pamut.
A kardigán gombos, az alsórész ujjatlan.
                             ***************************************************
acsianyuka és acsirigo felhasználókkal tudok együtt postázni. Egy csomagba sok termék belefér, érdemes körülnézni az Ő oldalukon is!
További termékeimet ide kattintva megtalálod!
acsianyuka termékeit itt találod!                           acsirigo termékeit ide kattintva megtalálod!



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-09-28 12:24
. RODIER PARIS kétrészes, virágos nyári felső, S-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Prestigio PBHS1WG Bluetooth (sztereó) headset, ... - Jelenlegi ára: 8 505 Ft

Prestigio Bluetooth (sztereó) headset, zajcsökkentő fülpárna, 360mAh akku, fehér/zöld


Jelenlegi ára: 8 505 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Prestigio PBHS1WG Bluetooth (sztereó) headset, ... - Jelenlegi ára: 8 505 Ft

Macis mamusz 24-es - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható  mamusz a felsőrésze szép állapotú, viszont a talpa kopottabb illetve egy helyen szakadt ezért ennyi az ára. 24-es lábra ajánlom.



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 10:11
. Macis mamusz 24-es - Jelenlegi ára: 200 Ft

Mosdó szekrény hozzá tartozó csappal - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladóvá vált egy teljesen újszerű, hibátlan állapotban lévő szekrény a hozzá tartozó mosdókagylóval
A két terméket együtt vásároltam, nem külön-külön, az egyik "három betűs" barkácsáruházban.  
Még a dobozából sem vettük ki, ki sem nyitottuk, sajnos nálunk nem lehet beszerelni.
A képek csak a szekrényről vannak, a csapról nem tudtam, mert az teljesen be van csomagolva. Bármilyen kérdésre válaszolok.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 08:55
. Mosdó szekrény hozzá tartozó csappal - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

2014. szeptember 26., péntek

Fiorucci mintás designer tavaszi kabát M - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Nagyon vagány Fiorucci átmeneti kabát.
Farmer vasatgságú, pamutvászon az anyaga.
Méret: M van benne, de légyszi mérjetek!
Váll (varrástól varrásig): 42cm, de értelemszerűen szélesebb vállra is jó, hisz az ujjából is vesz fel, szóval saját kabátodat vedd alapul, ha mérsz!
Mell: 50*2 cm
derék: 40-41*2cm
Hossza: 77cm
Újhossz. : válltól: 62cm
Licit előtt kérlek olvasd el a "saját oldalamat"!
Kukkantsd meg a többi aukciómat is, folyamatosan teszek fel új termékeket: -)


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 07:37
. Fiorucci mintás designer tavaszi kabát M - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Kislány vékony nyári nadrág 12-18 hó - Jelenlegi ára: 490 Ft

Nagyon édes kislány halásznadrág! Dereka hátúl gumis! Elől -oldalt lábszáron 2-2-zseb! Oldalt a szára egy részen húzható! Hátul pillangó himzés!


Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2014-10-01 06:20
. Kislány vékony nyári nadrág 12-18 hó - Jelenlegi ára: 490 Ft

Tablet Autós tartó 7-10"" szélvédőre - Jelenlegi ára: 3 715 Ft

Tablet Autós tartó 7-10"""" szélvédőre
Notebook, tablet / Tablet kiegészítő / Tartó, állvány
Termék elérhetősége: külső raktárról, 1-3 munkanap
0GB
Több darab rendelése (vagy más termékekkel együtt rendelése) esetén a szállítási díj nem változik - még ha a Vatera rendszere ezt is jelzi! A házhozszállítás díja országosan fix: 990 Ft. Személyes átvételre díjmentesen Budapesten a XI. kerületben van lehetőség.
NONAME  , com769_40783  , 6954625007095

Jelenlegi ára: 3 715 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Tablet Autós tartó 7-10"" szélvédőre - Jelenlegi ára: 3 715 Ft

Új! 5.7" N3 Plus Android 4.2 3G HD MTK6592 Ny - Jelenlegi ára: 62 699 Ft

Az N3 + változata is megváltani igyekszik a világot Gesture Sensing extra funkciójával. A Nyolcmagos rendszer megléte, a 2 GB RAM már csak hab a tortán!
Specifikációk
          Telefon Típusa N3+ Frekvenciasáv GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz Dual SIM Dual SIM Nyelv Angol Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, English, Espanol, French,   Italiano,   Polish, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian, Hebrew,   Arabic, Persian, Hindi, Thai, Simplified/Traditional Chinese + Ajándék magyar Magyar nyelvű menü  VAN! Kijelző mérete 5. 7" OS Android 4. 2 CPU MTK6592 , Cortex A7 octa nyolcmagos, 1. 66GHz GPU Mali - 450 MP4 RAM 2 GB ROM 16 GB Multitouch! 5 pontos Akkumulátor 3200mAh Képernyő felbontása 1280 * 720 (HD) 16000K szín! Kijelző Típusa TFT! MMS VAN Bluetooth  VAN Dual Kamera VAN  5MPIX elülső kamera, 13 megapixeles hátulsó kamera (vakuval és autofókusszal) Hangjegyzet  VAN MP3  VAN 3G VAN DUAL GPS VAN Wifi VAN Adatátviteli szolgáltatások VAN GPRS? EDGE? HSPA? HSPA+? Rádió  VAN G-sensor, fényszenzor VAN Egyebek  Sound Recorder , Java, 3G, böngésző , MMS , számológép , GPS, Wi -Fi , WAP , emberek, FM, MP4 , naptár , videohívás , MP3 , Riasztó , Bluetooth , E -book 32GB-ig bővíthető! TF kártyával!   Videó formátum  AVI, MP4, 1080P, 3GP Zene formátum MP3/WAV/AMR/AWB  
Tartozékok
  Telefon 1 db Akkumulátor 1 db Töltő 1 db USB kábel 1 db Fülhallgató 1 db Bőrtok 1 db Használati útmutató 1 db . importTable{ border-collapse: collapse; border: #80a5a8 5px inset; } . importTable td{ border-top: #4e4c5c 2px solid; border-right: #4e4c5c 2px solid; font-family: Verdana, Serif; font-size: 12px; color: #303030 ; padding: 3px; } . bg1{ background-color: #b0dba2; } . bg2{ background-color: #eb8d8d; } ;


Jelenlegi ára: 62 699 Ft

Az aukció vége: 2014-09-28 03:33
. Új! 5.7" N3 Plus Android 4.2 3G HD MTK6592 Ny - Jelenlegi ára: 62 699 Ft

Opel Astra G kmbi csomagtérben ajtó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Opel Astra G kmbi csomagtérben ajtó
 
2. 0 diesel x20dtlmotorkód 
Hibátlan, kipróbált alkatrész!
További G astra alkatrészekért nézz szét az aukcióim között, vagy érdeklődj üzenetben!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 00:29
. Opel Astra G kmbi csomagtérben ajtó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Cipzáros szobacipő/mamusz 42-es - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Cipzáros szoba "házi" mamusz/cipő, melegen tartja lábadat.
 
Belső rész tiszta gyapjú 
Csúszás mentes talppal
 
Felső anyaga: 60% poliészter, 40% akril
Bélés: 100% tiszta gyapjú
Talp: Szintetikus
 
Mérete: 42-es
Belsőtalp hossz: 28cm
Csomagolás nélküli, új termék!
 
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Folyamatosan töltök fel termékeket, nézz szét nálam!
Köszönöm, hogy benéztél!



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 23:25
. Cipzáros szobacipő/mamusz 42-es - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Abercrombie Gyapjú bundás felsők 2014 Akciós áron! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Abercrombie Gyapjú bundás felsők 2014 Akciós áron!!!!
eladó a képen látható színekben.
A meghirdetett termék külföldről érkezik, a fizetés beérkezését követően megközelítőleg 20-30 napon belül kapod kézhez!
Kérlek ennek tudatában licitálj/vásárolj!



Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-02 22:30
. Abercrombie Gyapjú bundás felsők 2014 Akciós áron! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Szobabicikli - Jelenlegi ára: 18 990 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható szobabicikli.
Van pár kisebb hibája, amit a képen is feltüntettem. A kijelzője nem mindig működik tökéletesen, valószínűleg érintkezési hibás, de új elemmel kiválóan működik. A kormányon lévő pulzusmérője nem működik, a kormánya egy kicsit ki van lazulva, de meghúzható, a kerékpározásban egyáltalán nem akadályoz.


Jelenlegi ára: 18 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 21:18
. Szobabicikli - Jelenlegi ára: 18 990 Ft

Pályi András: Éltem másutt túl - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó Pályi András Éltem másutt túl című antikvár (használt) könyve
Terjedelem: 122
Kötéstípus: papír / puha kötés
Kiadó: Kalligram Könyvkiadó
Kiadás éve: 1996
További közel 50. 000 antikvár kötetet talál eladó termékeink között! Díjmentes személyes átvétel Budapesten, Kaposváron, Dombóváron lehetséges!


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-10-03 19:57
. Pályi András: Éltem másutt túl - Jelenlegi ára: 800 Ft

40-es szuper elegáns cipő - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Teljesen hibátlan, egyszer volt lábon, nagyon csinos elegáns cipő. Angliában vásárolt.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 18:29
. 40-es szuper elegáns cipő - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Egzisztencializmus, strukturalizmus, marxizálás - - Jelenlegi ára: 385 Ft

Óriási nyitási akció!!! Most minden könyvünk 30 %-os kedvezménnyel kapható 1 hónapon keresztül. Használd ki a kedvezményes időszakot és rendelj Te is! (A terméklapon már az akciós árak találhatók). Várjuk megrendelésed! Sorszám: 7301
Kategória: Közgazdaságtan , politológia , társadalomtudomány
Szerző: Dr. Farkas László
Cím: Egzisztencializmus, strukturalizmus, marxizálás
Kiadó: Kossuth könyvkiadó
ISBN:
Állapot: megfelelő
Megjegyzés: könyvtári


Jelenlegi ára: 385 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 17:20
. Egzisztencializmus, strukturalizmus, marxizálás - - Jelenlegi ára: 385 Ft

Gyönyörű váza...LAKÁSÜRÍTÉS - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Rengeteg terméket töltök fel a napokban!
Óriási leárazások, szinte minden 1Ft-ról
vagy hihetetlenül alacsony árról indul!
Nézz szét nálam!
Szuper állapotban lévő váza
25cm magas!
Személyesen Salgótarjánban vehető át, de postázom is!
Kérlek emailben jelentkezz az aukció befejezése után.
Ha két hétig nem jelentkezel az aukció vége után, sajnos negatívat kell adjak : (((((
Több termék vásárlása esetén (össze tudjuk őket várni, csak jelezd),
tudsz spórolni a postaköltségen!
Bármi kérdésed, kérésed van, jelezz! : )



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2014-10-02 15:55
. Gyönyörű váza...LAKÁSÜRÍTÉS - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Vaníliaálom szék, karosszék - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Üdvözöljük a Kincsesház aukcióján!
Magas háttlámája és kényelmes kialakítása miatt irodai széknek is megfelelhet. Kifogástalan állapotban, újonnan eladó!
Teljes magassága 110 cm
Szélessége 55 cm
Ülőmélysége 50 cm
Gondoskodunk a szakszerű csomagolásról, a szállítás költsége a vevőt terheli!
Figyelje aukcióinkat, érdemes!
Kérdéseikre készséggel válaszolunk!
Személyesen is átvehető a nyíregyházi üzletünkben,
vagy futárral küldjük!
Minden eladott árunkról számlát, vagy gép nyugtát adunk!
Kérjük nézze meg a többi termékünket is!



Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 14:38
. Vaníliaálom szék, karosszék - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Fekete lakk cipő nagyon szép 36 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


ÜDVÖZÖLLEK!
Köszönöm, hogy benéztél Hozzám!
Személyes átadást nem tudok megoldani, csak ennek tudatában licitálj! Köszönöm megértésedet!
Fekete lakk cipő nagyon szép 36
 
Eladó  képeken látható nagyon szép állapotú lakk cipő
divatos dísz varrásokkal, kristály kövekkel az elején nagyon stabil kényelmes cipő.
Belső talphossz: 23cm
Sarok magasság: 6cm
Hibátlan állapotban.
Szép cipő ahogy a képen látszik.
                                  Minden kérdésre válaszolok, licitet nem törlök!
Az aukcióimon nincs minimál ár, viszont van villám ár. Így ha tetszik azonnal viheted!
Nézd meg a többi aukciómat is, mert most megint sok szép dolgot töltök fel!
Sok indul 1Ft-ról!
Postázás a mindenkori postíi díjaknak megfelelően, ahogy a vevő kéri!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2014-09-29 12:29
. Fekete lakk cipő nagyon szép 36 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

NŐI ALKALMI NADRÁG 38 M - Jelenlegi ára: 750 Ft

Keveset használt, szép állapotú női alkalmi nadrág. Folt, kopás, szakadás mentes. Mosást igényel!
 
 
A feltüntetett szállítási díjak csak tájékoztató jellegűek. Vásárlás, licitálás előtt érdemes a pontos postaköltséget leegyeztetni. A szállítási költségek kiszámításásnál a Magyar Posta ZRT. aktuális díjai az irányadóak. Felhívjuk Tisztelt Licitálóink, Vásárlóink figyelmét, hogy a nem regisztrált úgynevezett "sima" küldemények a kézbesítés folyamán elveszhetnek. Ezért a sima küldeményeket KIZÁRÓLAG A VÁSÁRLÓ FELELŐSSÉGÉRE tudjuk postázni. A 2000 Forintnál nagyobb értékű csomagokat csak AJÁNLOTT ÉS LEVÉLSZEKRÉNYBE NEM KÉZBESÍTHETŐ opciókkal vagyunk hajlandóak elküldeni.


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 08:46
. NŐI ALKALMI NADRÁG 38 M - Jelenlegi ára: 750 Ft

Krómozott mérőműszer fogantyú 12 mm - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Acél fogantyú, magasfényű krómozással. A rögzítéshez 2 krómozott zárókorong is van mellékelve. Az M4-es rögzítő csavarokkal ellátott változat maximális terhelhetősége 400 N, az M5 csavaros változat terhelhetősége az 1000 N-t is eléri.
Műszaki adatok
Mentor sz: 270. 2
A/H/M/d/D: 88/32/M4/8/12 mm


Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Krómozott mérőműszer fogantyú 12 mm - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

FIAT Grande Punto Ablakemelő (motoros) J.első - Jelenlegi ára: 19 420 Ft

FIAT Grande Punto 2005-től Ablakemelő (motoros) jobb első (3/5 ajtós) után-gyártott ÚJWFT202-R


Jelenlegi ára: 19 420 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 23:51
. FIAT Grande Punto Ablakemelő (motoros) J.első - Jelenlegi ára: 19 420 Ft

2014. szeptember 25., csütörtök

Utazókád Gyerekmedence Gyerek Medence Bohóchal ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Bestway 51125
Vadonatúj, bontatlan gyári csomagolásban.
Felfújható vidám gyerekpancsoló.
A puha, felfújható fenék még nagyobb kényelmet biztosít.
Utazáshoz kiváló - könnyen felfújható és gyorsan leereszthető. Praktikus, mert leeresztve kis helyet foglal így a picik fürdetéséhez nem szükséges műanyag kádat magunkkal vinni utazáskor.
A kád mérete felfújt állapotban:  89 x 61 cm
Csomag méret: 24 x 23 x 5 cm
1 éves kortól!
Ha nem tudja kivárni a licit végét, vegye meg villámáron most!
Sikeres licit esetén azonnal átvehető Diósdon.
Előreutalás esetén bárhová elküldöm postán, vagy az Ön által választott futárszolgálattal. Személyes átvételre is van lehetőség Budapesten és környékén, megbeszélés szerint.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!
Nézze meg a többi termékemet is!
Szabadság miatt legkorábban aug. 25-én vehető át és postázni is csak ekkortól tudok!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2014-09-26 22:25
. Utazókád Gyerekmedence Gyerek Medence Bohóchal ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

NEXT virágos szett - bélelt nadrág+felső 80/86 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Nagyon megkímélt, újszerű állapotban van, ahogy a fényképek is mutatják. NEM SZAKADT, NEM FOLTOS, NEM BOLYHOS!
A nadrág:
Bal lábszárán található a next felirat, a rózsaszín és kék gonbocskák igazán vidámmá teszik. Istenien mutat felvéve. Bélelt, meleg kisnadrág, átmeneti és hidegebb időkre javaslom. A nadrágszárak felgombolhatók. Dereka hátul gumis, elől-hátul 2-2 zsebe van. Címke szerinti mérete 12-18 hó, ami 86-os méretet jelent. Érdemes azonban a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 46 cm; belső szárhossz: 27 cm, derékbőség 21 cm (széthúzva: 24 cm); csípőbőség: 30 cm.  
A felső:
Puha 100% pamut anyagból van. Dupla hatású felső, kék és rózsaszín virágok borítják (kítűnően harmónizál a nadrág gombjaival), ujjai és nyakszegélye fehér. Mellrésznél kissé húzott, igazán bájos szabása van. Címke szerinti mérete 12-18 hó, ami 86-os méretet jelent. Érdemes azonban a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 32 cm; ujjhossz nyaktól mérve: 33 cm, mellbőség: 27-29 cm, derékbőség: 27-28 cm.
Nagyon csinos, igényes szett kishölgyeknek. Aukcióim között ebben a méretben találsz még sok NEXT ruhát, szettet, érdemes szétnézni.
Licit nélkül árral teszem fel termékeim nagy részét, hogy minél hamarabb hozzájuthass. Ha licitálsz, lezárul az aukció, és akár 2 napon belül Nálad lehet a termék. Dönts gyorsan, mert ha más határozottabb, ő viszi el...
Ha időd engedi, nézz szét a többi aukcióm között is, folyamatosan töltöm fel az általunk használt, vagy még nem használt, de kinőtt ruhákat, játékokat.
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 21:14
. NEXT virágos szett - bélelt nadrág+felső 80/86 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

gyönyörű H&M Baby-baby macis együttes, 6-9 hó - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó a képen látható, gyönyörű  H&M Baby-baby nadrágos együttes. Szép kombináció, felső elején macis minta. Lábfejnél és nyaknál kockás fodor teszi egyedivé. Az anyag belseje felsőben és alsóban is bolyhos, így a hideg napokon is kellemes viselet. Címkéje szerint 6-9 hós (74), de vedd figyelembe a mért adatokat. Használt, de szép állapotban. A felső rész fehér anyagán két helyen tárolásból adódó nagyon halvány foltot vettem észre, én már nem foglalkoznék ezek eltüntetésével. A piros nadrág színe nem fakult, nem kopott. A nadrág dereka gumis, derékbőséget nyugalmi állaotban mértem, max bősége 29 cm.
Most szuper áron a tied lehet!
Ha kérdésed van, bátran tedd fel, szívesen válaszolok.
Nézz be hozzám máskor is, folyamatosan töltök fel 1 ft-os aukciókat is.
A félreértések elkerülése végett, kérlek olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket.
Elfogadható ajánlat esetén előbb is zárok aukciót. Licitet NEM törlök, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 19:30
. gyönyörű H&M Baby-baby macis együttes, 6-9 hó - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eredeti Új MANGO BASICS len nadrág 34-es - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Kiváló minőségű MANGO nadrág.
 OUTLET ÁR ALATT!
Anyag összetétel : 100 % len
Postaköltség az aktuális díjszabás szerint van megadva.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 18:23
. Eredeti Új MANGO BASICS len nadrág 34-es - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Dr. Dienes Valéria: Hajnalvárás - Jelenlegi ára: 990 Ft

Szép állapotú könyv.
Postázom is.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 17:19
. Dr. Dienes Valéria: Hajnalvárás - Jelenlegi ára: 990 Ft

Norman Mailer: Meztelenek és holtak - Jelenlegi ára: 1 320 Ft

Norman Mailer 1948-ban, a világégés után alig három évvel, mindössze huszonöt évesen jelentette meg az amerikai próza egyik csúcsteljesítményét, a világirodalom egyik legkiválóbb háborús regényét.
Az amerikai haditengerészet arra készül, hogy visszafoglalja a japánoktól a csendes-óceáni Anopopej szigetét. Irdatlan hadiapparátus kíséretében hatezer katona száll partra. Megkezdődik a hetekig tartó véres küzdelem a dzsungel poklában. A parancsnok óvatos stratégaként nem sieti el a sziget teljes visszafoglalását. Felettesei igencsak szorongatják már tétovázása miatt, amikor az események váratlan fordulatot vesznek. Mailer regénye azonban nem csupán egy izgalmas hadművelet története. Az amerikai társadalom legkülönbözőbb rétegeiből verbuvált katonák kiváló lélektani készséggel ábrázolt tragédiájából, a tisztikar ádáz torzsalkodásainak a történetéből feltárul a mindenkori háború igazi arca: amely nem babérkoszorút termő hősi viadal, hanem emberhez méltatlan, kényszerű önfeláldozás.
Megszűnt könyvesbolt készletéből, kifogástalan  állapotú új kiadvány.


Jelenlegi ára: 1 320 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 16:20
. Norman Mailer: Meztelenek és holtak - Jelenlegi ára: 1 320 Ft

NEMESACÉL NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Üdvözlöm!
 Nemesacél  lánc.
Nagyon szép, elegáns darab. arany- ezüst szín
 nem rozsdásodik!
Hossza: 55cm
széll: 0, 5 cm
súlya: 55 gramm



Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 14:25
. NEMESACÉL NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Lonsdale Canons gyerek sportcipő 28-34 (h) - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Lonsdale Canons gyerek sportcipő
Méret: 28-34
Szeretettel köszöntelek aukciós oldalamon, köszönöm, hogy benéztél hozzám!
MINDEN TERMÉKEM GARANTÁLTAN EREDETI!!!
Nagyon sok termék van készleten, amiből  nincs, azt rendelésre kb 7 nap alatt beszerzem a gyártótól.  
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELŐTT SZÍVESKEDJEN KÉSZLETET, SZÍNT, MÉRETET EGYEZTETNI!
Nagyon fontos számomra a korrekt ügyintézés és kommunikáció minden kedves vevőm igényeinek megfelelően. A postaköltség az aktuális postai díjszabás szerint alakul, 750 g-tól 20 kg-ig kedvezményes a szállítási költség.
Minden kérdésedre nagyon szívesen válaszolok, amilyen gyorsan időm engedi.
Tekintsd meg a többi termékem is , nagyon sok kiváló minőségű, márkás termék közül válogathatsz!
További jó nézelődést kívánok!
033483


Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 11:58
. Lonsdale Canons gyerek sportcipő 28-34 (h) - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

1 és 2 Forint UNC - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó a képen látható Forint forgalmi sor.
Kérem tekintse meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2014-10-05 11:11
. 1 és 2 Forint UNC - Jelenlegi ára: 600 Ft

Dension Car Dock for iPhone 5S 5C 5 aktív autós... - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Állapot:  újszerű
Megjegyzés: Az iPhone 5 / 5s készülékkel való használathoz nem szükséges az AppStore-ból letölthető alkalmazás.
Car dock for Smartphone, ami kompatibilis az iPhone 5-el?  Igen.
 A dobozban található lightning -micro USB adapterrel tölt, tart, zenél, kihangosít, navigál, az autóhifin keresztül.
Bármilyen autója is legyen, működik!  
ZENÉL.  Okostelefonján tárolt, vagy streamelt bármely audio tartalmat ( zene, webradio, video, játékok hangja, stb. ) az autója hangszóróin át hallgathat.
KIHANGOSÍT.  Telefonáljon biztonságosan kéz nélkül,  az autó hangszóróin keresztülkihangosítva! A VoIP telefonálást (pld: Skype, Viber, Vonage stb) is képes kihangosítani, így költséget spórol meg Önnek!
NAVIGÁL.  Okostelefonjára telepített navigáció hangutasításait is autója hangrendszerén át hallhatja, miközben a horizontális és vertikális irányok közötti váltás csak egy mozdulat műve.
TÖLT.  A beépített micro USB csatlakozóval tölti ezzel a szabvánnyal szerelt okostelefonját. ( Más csatlakozója van? Sebaj, kínálunk opcionális átalakítókat is! )
TART.  Szabadalmaztatott, flexibilis mechanikája bármilyen helyzetben megtartja telefonját akár a szélvédőre, akár a műszerfalra rögzítve! Még egy imbusz csavarkulcsot is beépítettünk, hogy mindig kéznél legyen, ha annak csavarjait lazítani, vagy feszíteni szeretné! Görgessen listákat függőlegesen, vagy nézze a navigációt vízszintesen? Egy mozdulat.
PLUG & PLAY.  Bármikor átteheti másik autóba, kis méreténél és autótól független képességeinél fogva. Több autót használ? Külföldre utazik? Autót bérel? Autót cserél? Mindezen esetekben tökéletes megoldást kínál a Car Dock for SmartPhone.
AKÁR ZSEBBOL IS.  Az alkalmazott technológia szerint telefonját akár be sem kell helyezze a tartóba, Bluetooth-on keresztül az mégis képes ugyanúgy kommunikálni autója rádiójával, mintha fizikailag is csatlakoztatná.
Hogyan kapcsolódik az autórádióhoz?  Kétféleképpen lehetséges. Amennyiben van AUX bemenete autórádiójának, úgy a csomagban található kábellel ehhez kell csatlakoztatnia. Amennyiben nincs, úgy a Dension által fejlesztett HPST technológia az autó saját vezetékhálózatán keresztül képes eljuttatni a frekvencia modulált jeleket az autórádió antenna bemenetére, a szivargyújtó csatlakozón keresztül. Ennek a megoldásnak a segítségével, mint egy rádióadót tudja hallgatni a telefonjáról érkező valamennyi hangot. Válasszon ki egy üres frekvenciát az autórádión, majd ugyanazt a frekvenciát kell beállítania a Car Dock for SmartPhone-on is okostelefonja billentyűzete segítségével! Gyerekjáték, mégis működik!
A legjobb mi telefonjával történhet !  
"Bónusz": nem csak telefonról játszhat le zenét segítségével autójában, de tablet , vagy notebook számítógépéről, sőt minden Bluetooth ( HSP+A2DP) képes eszközről és azok sokan vannak...



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 10:06
. Dension Car Dock for iPhone 5S 5C 5 aktív autós... - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Díszes top S B/26 - Jelenlegi ára: 350 Ft


Bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban bátran írjon vásárlás előtt.
Minden esetben kérem mérje le magát és azokat a méreteket  hasonlítsa össze a termék adataival.
A képeken látható farmerszoknya nem része az aukciónak.
 Vásárlás előtt kérem érdeklődjön a termék méretéről, anyagösszetételéről.
A középső díszét vissza kellene ragasztani a topra.
A termék méretei:
Mellbősége:   cm
Derékbőség:   cm
Alja bősége:   cmHossza: cm
Címkéje szerinti anyagösszetétele:
Címkéje szerinti mérete:
A termék mosást igényel.
Súlya: 82 g
A termék valódi színe és a képeken látott színek között árnyalatbeli különbségek előfordulhatnak, a fényképezés során használt vaku és a számítógép monitorának a színbeállítása miatt.
Több termék vásárlása esetén a spórolhat a postaköltségen : )
Postázás
Minden hétköznap 18 óráig beérkező jóváírásokat tudom másnap postázni.
Sima levélként nem postázok, kérem vásárlásánál vegye figyelembe.
Személyes átadást nem tudok biztosítani.
Köszönöm, hogy megtekintette a hirdetésemet!
Kedves Vásárlóim, Leendő Vásárlóm!
Köszönöm, hogy megtekinti kínálatomat, néhány fontos tudnivalóról szeretném tájékoztatni Önt.
1. Szállítás, Postadíjak
/ajánlott levél és az ajánlott+elsőbbségi levél díjai, ezen típusok kiszállításának az ideje/
2. Kifizetés módjai, postázás
3. Vásárlás, segítségnyújtás
/Mire érdemes odafigyelni vásárlás előtt, megrendelés utáni kapcsolatfelvétel, Mérettáblázat... /
4. Elállás joga, visszavásárlási garancia, szavatosság
 
 
1. Szállítás és annak költségei
.
A termékek szállítását a Magyar Postán keresztül bonyolítom, így a díjszabásuk alapján számítom fel a megrendelt termék/termékek postaköltségét.
Csak ajánlott küldeményként postázok:
 -a Magyar Posta írásban, egy nyomtatványon - feladóvevény - ismeri el a küldemény felvételét, így az egyedi azonosítóval követhető és visszakereshető lesz.
A postadíj súly alapján változik az alábbiak szerint az ajánlott levelek költségei:
50g-ig     415 Ft
100g-ig    470 Ft
250g-ig    510 Ft
500 g-ig   710 Ft
750g-ig    1. 000 Ft
2. 000g-ig  1. 185 Ft
Normál méretű ajánlott postakész boríték:      395 Ft
Közepes méretű ajánlott postakész boríték:    500Ft
 
Az ajánlott levelek kézbesítésének ideje:
 85%-ban a feladást követő harmadik munkanapon,
 97%-ban a feladást követő ötödik munkanapon történik.
 
Ajánlott+elsőbbségi levél kézbesítésének ideje:
 
Az ajánlott levélre elsőbbségi szolgáltatás is kérhető, ebben az esetben  90%-os valószínűséggel másnapra megérkezik Önhöz a küldemény
Ebben az esetben az alábbi díjak kerülnek felszámításra:
 
 
Ajánlott+Elsőbbségi levél díjai
50g-ig     465 Ft
100g-ig    525 Ft
250g-ig    595 Ft
500 g-ig   825 Ft
750g-ig    1. 185 Ft
2. 000g-ig  1. 425 Ft
Normál méretű ajánlott+elsőbbségi postakész boríték:    425 Ft
Közepes méretű ajánlott+elsőbbségi postakész boríték: súly alapján változik az összeg
MPL postacsomag díjai:
2 kg-ig 1 190
5 kg-ig 1 390
10 kg-ig 1 490
20 kg-ig 1 690
2. Kifizetés módjai, postázás
Fizetés történhet:
- Előreutalással
- Rózsaszín  csekken
Postázás
Minden hétköznap 18 óráig beérkező jóváírásokat tudom másnap postázni az alábbiak szerint:
Amennyiben Hétfőn érkezik a bankszámlára az összeg Kedden postázom, ha
Kedden érkezik a bankszámlára az összeg Szerdán  postázom, ha
Szerdán érkezik a bankszámlára az összeg  Csütörtökön postázom, ha
Csütörtökön érkezik a bankszámlára az összeg  Pénteken postázom, ha
Pénteken érkezik a bankszámlára az összeg  Hétfőn postázom a terméket/termékeket.
A küldemény feladásáról küldeni fogok egy e-mailt.
Személyes átadást nem tudok biztosítani.
3. Vásárlás, Segítségnyújtás
Megrendelése után küldeni fogok egy e-mailt, amelyben összesítem a megrendelését, az utaláshoz szükséges adatokat és az elérhetőségemet is közlöm.
Egyéni vállalkozóként a termék/termékek  és a postadíjról számlát adok, ezért, ha nem  a szállítási címre kéri a számla kiállítását feltétlenül küldje el nekem az adatokat.
Bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban bátran írjon, forduljon Hozzám bizalommal  megpróbálok segíteni.
Megrendelés előtt, kérem az adatlapon szereplő lemért adatokat vegye figyelembe és azt hasonlítsa össze a saját lemért adataival.
Érdemes figyelembe vennie
pl egy felsőnél, mi az a kedvelt hossz, amit Ön szívesen hord,
melyik szín áll jól Önnek, melyik fazon a szűkebb vagy a lazább....
A mellbőség növekedésével a felső hossza is csökken...
Az alábbi mérettáblázatot használom a termékek méret szerinti besorolásánál:
    
Méret    
       
   Méret    Mellbőség     Derékbőség    Csípőbőség
                 (cm)                (cm)              (cm)
32    XS     74-77            60-62              84-87      
34    XS     78-81            63-65              88-91      
36    S       82-85            66-69             92-95      
38    M      86-89             70-73             96-98      
40    M      90-93             74-77             99-101      
42    L       94-97             78-81             102-104      
44    L       98-102            82-85            105-108      
46    XL     103-107          86-90             109-112      
48    XL     108-113           91-95            113-116      
50    2XL    114-119          96-102           117-121      
52    3XL    120-125         103-108          122-126      
    
                    
 
4. ELÁLLÁSI JOG, VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, SZAVATOSSÁG
Amennyiben a Megrendelő a terméke(ke)t bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, akkor a 17/1999. (II. 5. ) Korm. rendeletet 4. §-a alapján a kézbesítést követő 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól és a terméke(ke)t visszaküldheti, a termék csomagolásával, címkéjével és számlával  együtt. A Megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméke(ke)t átvette. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai azonosítószám.
A Megrendelő a megrendelt terméket vagy termékeket eredeti, sértetlen állapotában küldheti vissza a saját költségére. A terméke(ke)t visszaküldése kizárólag postai úton lehetséges. A terméke(ke)t ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha a küldemény elveszne, károsodna, vagy megrongálódna. A visszaküldött termék(ek) biztonsága a Megrendelő felelőssége a postai címemre való érkezéséig. Az esetleges szállítói hiányosságokért, pontatlanságokért az Eladó nem vállal felelősséget.
A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Az Eladó személyesen, utánvételesen és portósan visszaküldött csomagot nem vesz át.
Az Eladó a termék(ek) ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti a Megrendelőnek. Az Eladó a termék(ek) ellenértékét banki átutalással juttatja vissza a Megrendelőnek.
Az Eladó nem rögzíti és tárolja a Megrendelő banki adatait. A visszaküldött termék(ek) átvétele után az Eladó felveszi a kapcsolatot e-mailben a Megrendelővel, amelyben megkéri, hogy adja meg a visszautaláshoz szükséges adatokat, ahova a termék(ek) árát..
XXIV. Fejezet
Hibás teljesítés
1. A hibás teljesítés általános szabályai
6: 157. § [Hibás teljesítés]
(1) A kötelezett hibásan teljesít, ha a szolgáltatás a teljesítés időpontjában nem felel meg a szerződésben vagy jogszabályban megállapított minőségi követelményeknek. Nem teljesít hibásan a kötelezett, ha a jogosult a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy a hibát a szerződéskötés időpontjában ismernie kellett.
(2) Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződésben semmis az a kikötés, amely e fejezetnek a kellékszavatosságra és a jótállásra vonatkozó rendelkezéseitől a fogyasztó hátrányára tér el.
6: 158. § [Hibás teljesítési vélelem]
Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül a fogyasztó által felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen.
2. Kellékszavatosság
6: 159. § [Kellékszavatossági jogok]
(1) Olyan szerződés alapján, amelyben a felek kölcsönös szolgáltatásokkal tartoznak, a kötelezett a hibás teljesítésért kellékszavatossággal tartozik.
(2) Kellékszavatossági igénye alapján a jogosult választása szerint
a) kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet; vagy
b) az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének a (4) bekezdés szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.
(3) Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve kell elvégezni.
6: 163. § [A kellékszavatossági igényelévülése]
(1) A jogosult kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított egy év alatt évül el.
(2) Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a fogyasztó kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított két év alatt évül el. Ha a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés tárgya használt dolog, a felek rövidebb elévülési időben is megállapodhatnak; egy évnél rövidebb elévülési határidő ebben az esetben sem köthető ki érvényesen.
(3) Ha a szerződés alapján szolgáltatott dolog ingatlan, a kellékszavatossági igény a teljesítés időpontjától számított öt év alatt évül el.
(4) Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot rendeltetésszerűen nem tudja használni.
(5) A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik.
6: 166. § [Költségviselés]
(1) A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet terhelik.
(2) Ha a dolog meghibásodásában a jogosultat terhelő karbantartási kötelezettség elmulasztása is közrehatott, a szavatossági kötelezettség teljesítésével felmerült költségeket közrehatása arányában a jogosult köteles viselni, ha a dolog karbantartására vonatkozó ismeretekkel rendelkezett, vagy ha a kötelezett e tekintetben tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.
Köszönöm a figyelmét!


Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 08:59
. Díszes top S B/26 - Jelenlegi ára: 350 Ft

Elektromos szegélynyíró, Ryobi RLT5030PK3 51330... - Jelenlegi ára: 19 990 Ft


Elektromos szegélynyíró, Ryobi RLT5030PK3 5133001919
Termék azonosító: 102379
Elektromos fűszegélynyíró, RLT5030PK3
Főbb jellemzők
500 W
Távtartó és növényvédő kengyel
Állítható második markolat
Tartalék damiltekerccsel
Jellemzők
EasyEdge? - rugóerősítésű lábpedál a fűnyíró és a fűszegélynyíró közötti átváltáshoz
Duplaszálas vágófej, automatikus damilszálhosszabbítással
Teleszkópos nyél a testmagasságnak megfelelő beállításhoz
Vezetőkerék az élszegélyek ellenőrzéséhez
Állítható második markolat
Távtartó és növényvédő kengyel
Kábelkihúzódás gátló
Biztonsági kapcsoló, a véletlen bekapcsolást megakadályozó zárral.
GripZone? - gumírozott fogófelületek a biztonságos megtartáshoz és a kényelmes munkavégzéshez
A Livetool-Indicator? LED kéken világít, ha a készülék kapcsolódik az elektromos hálózathoz.
Szállítás tartalma
Egy tartalék damiltekercs.
Műszaki adatok
Product Specifications: Vágási szélesség: 30 cm
Damilvastagság: 1, 5 mm
Üresjárati fordulatszám: 10000 ford/perc
Súly: 3, 1 kg
Teljesítmény: 500 W
Üzemi feszültség: 230 VMennyiség: 1 db(Egységár: 19 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft
Pick Pack Pont: 590 Ft
20 000 Ft felett Ingyenes!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással



Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Elektromos szegélynyíró, Ryobi RLT5030PK3 51330... - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Miss Grace felsők egy csomagban M-L - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Két felső egy csomagban. Mindkettő Miss Grace, hosszú ujjú, mintás, az egyik kapucnis. Méretük M-L-es, kérésre mérek.
Személyesen a XVI. kerületben, az Örsön, illetve a Pólusnál tudom átadni. Postaköltséget pontosítok.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2014-10-09 06:49
. Miss Grace felsők egy csomagban M-L - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

BunnyGirl Ridia (Yamato) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Az aukció tárgya a képen látható termék.
A doboz 26cm magas.
A vásárlás menete:
A termék leütését követően 2db e-mailt fog kapni. Az elsőben a leütött termékről kap értesítést. A második, vásárlási értesítő tartalmazza az adás-vétellel kapcsolatos információkat(számlaszám, stb... ).
Személyes átvétel az üzletben, valamint postai úton is el tudom juttatni a leütött terméket.
Figyelem! Utánvétellel nem postázok!
Minden terméket kizárólag ajánlottan és bélelt borítékban adok fel(kivéve a csomagként küldendőket), ezt tartalmazza a feltüntetett postaköltség. Elsőbségivel is tudom küldeni, ennek díja természetesen a vevőt terheli.
Postázásra hetente 2-szer kerül sor...



Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 04:10
. BunnyGirl Ridia (Yamato) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Digép törzsgárda 06-025 - Jelenlegi ára: 400 Ft

Digép törzsgárda  06-025
Mérete: 2 x 2, 4 cm



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 00:45
. Digép törzsgárda 06-025 - Jelenlegi ára: 400 Ft

1000 Ft 1993 E hibátlan UNC! - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Hibátlan, gyönyörű, gondosan tárolt UNC bankjegy.
Kérem tekintse meg további termékeimet.                                       http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=resmes02
A nyertes licitáló 2 db értesítőt kap, az egyikben megtalálható a számlaszámom, postaköltség a terméklapon szerepel. A vevőnek 7 napja van rendezni az ügyletet (külön kérésre ez változhat), ha ennyi idő alatt nem sikerül, eredménytelennek tekintem az adás-vételt.



Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Az aukció vége: 2014-10-08 23:37
. 1000 Ft 1993 E hibátlan UNC! - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

2014. szeptember 24., szerda

Pure Skin pattanáskezelő arcmaszk /oriflame - Jelenlegi ára: 650 Ft

Pure Skin pattanáskezelő mélytisztító arc maszk. Zsíros, problémás, pattanásos bőrre.
Az arcmaszk szalicilsav-tartalmának és az előállítása során alkalmazott technológiának  köszönhetően csökkenti a pattanások és a mitesszerek kialakulását.
Tisztítja a bőrt és összehúzza a pórusokat.
Használd heti 2 alkalommal!
50ml
szavatossága: 2015. 04.
Katalógus ár: 1299Ft


Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 22:37
. Pure Skin pattanáskezelő arcmaszk /oriflame - Jelenlegi ára: 650 Ft

42 es Colours csinos kockás halásznaci - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Sziasztok!
Eladásra kínálok, egy csinos, kockás takkoban vásárolt halásznacit
Alkalminak is tökéletes, nagyon csinos, és kényelmes anyag.
Ővvel együtt adom!
Párszor volt csak rajtam, szekrényben állt méret már nem jó, tökéletes állapotú!!!!! !!!!
Derék és csípő bőség duplán értendő!
A gombja leszakadt , de van benne két db pótgomb, a felvarrásával már nem bajlódom.
Ha kérdésed van írj!



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2014-10-08 21:19
. 42 es Colours csinos kockás halásznaci - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Táskarendező táska rendező szett - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Táskarendező szett
A képen látható színekben.  
Mérete:  290*170*98 mm
Szállítás: 15-35 munkanap!
Fizetés: előreutalás vagy rózsaszín postai csekk!


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 20:14
. Táskarendező táska rendező szett - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

C&A Palomino drapp bélelt kabát télikabát 110 - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

C&A Palomino khaki színű steppelt télikabát
110-es méretben
4-6 éveseknek
Hossza: 56cm
Ujja hossza válltól: 36cm, nyaktól: 46cm
Szélessége: 42cm
Szép állapotban van
POSTAKÖLTSÉG SPÓROLHATÓ, HA TÖBB TERMÉKET VÁLASZTASZ A TERMÉKEIM KÖZÜL
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES PÉCSEN VAGY HOSSZÚHETÉNYBEN


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2014-10-03 18:57
. C&A Palomino drapp bélelt kabát télikabát 110 - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Acousma xl-es hálóing almazöld - Jelenlegi ára: 590 Ft

ACOUSMA MÁRKÁJÚ ALMAZÖLD SZATÉN HÁLÓING XL-ES MÉRETBEN
HOSSZÁT A PÁNT TETEJÉTŐL MÉRTEM
ADATOKAT LÁSD FENTEBB
ELŐL NAGYON SZÉP CSIPKE BETÉTTEL
AKÁR AJÁNDÉKBA IS TÖKÉLETES



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2014-09-27 17:43
. Acousma xl-es hálóing almazöld - Jelenlegi ára: 590 Ft

Csodás antik rokokó kártyaasztal restaurálva akció - Jelenlegi ára: 130 000 Ft


Gyűjtők, különleges darabot kedvelők figyelmébe !
Meseszép különleges egyedi antik faragott rokokó kártya/ játék asztal igényes, hozzáértő vásárló részére eladó. Hibátlan, eredeti állapotának megfelelően restaurálva.
Az asztal mérete:
-magasság: 73 cm,
-szélesség: 70 cm,
-hosszúság: 49, 5 cm.
Személyes átvétel Budapesten (II. kerület) , kérésre Vatera futárral tudom küldeni.
Köszönöm a figyelmet. Javaslom, nézd meg a többi igényes csodás termékemet is, sajnos külföldre költözés miatt sok értékes darabtól vagyunk kénytelenek megválni.



Jelenlegi ára: 130 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 16:42
. Csodás antik rokokó kártyaasztal restaurálva akció - Jelenlegi ára: 130 000 Ft

Next-11/04.,kiváló,vagány farmer. M:4 év-104 - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Megkímélt, kiváló állapotú Next farmer  2011-es.
Bárhova megfelelő állapotban.
Beírt méret: 4- év  104.
Derék: 24-30. állíthatós.
××××××××××××××××××××××
Krém-extra gyerekruhák folyamatos töltése, sok next.
××××××××××××××××××××××
Utalásra tudok várni családiig, fizetésig, ha előtte egyeztetünk.
×××××××××××××××××××××××
Vásárlás után értesítőt kapsz az utaláshoz szükséges adatokkal, kérlek ne hagyd figyelmen kívül
××××××××××××××××××××××××.



Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 15:35
. Next-11/04.,kiváló,vagány farmer. M:4 év-104 - Jelenlegi ára: 2 790 Ft